Акрилові фасади Niemann: характеристики, історія, переваги

Акрилові фасади Niemann: характеристики, історія, переваги

 Останнім часом популярністю користуються фасади кухонних меблів з акриловим покриттям. Розвиток технологій дав змогу вдосконалити цей матеріал, зробивши його більш зносостійким та привабливішим для кінцевого споживача. 

Етапи виготовлення акрилового фасаду:

1. МДФ-основу покривають спецречовиною для затвердіння і загартування;

2. на поверхню наносять відповідний малюнок або фарбують;

3. заготовку покривають шаром прозорого акрилу.

На кожному етапі плита опромінюється ультрафіолетом для кращого закріплення барвника і шару акрилу. Потрібно зважити на те, що при виборі акрилових фасадів для кухні, вона має бути строгих геометричних форм, оскільки технологія виключає отримання гнутих, фрезерованих фасадів.

Товстий шар акрилу дає змогу виправити незначні механічні пошкодження поверхні: потертості та подряпини на меблях можна згладити з допомогою поліролю для акрилу та хвилястої насадки. Потрібно зазначити, що технологія виготовлення акрилових фасадів захищає меблі не тільки від втрати кольору під дією сонячного проміння, а й від підвищеної вологості чи перепаду температур.

Вагомим плюсом вибору таких фасадів є легкість у їх догляді. Акрилове покриття захищає кухонний гарнітур від втягування жиру і кіптяви, а також не дає змоги пилюці осідати на поверхні.

Компанія MEBLENS працює тільки з перевіреними часом матеріалами, тому рекомендує своїм клієнтам акрилові фасади надійних виробників, наприклад, бренду Niemann. Ці фасади користуються популярністю, адже мають підвищенні експлуатаційні властивості. З часом фасад не втрачає кольору, не вицвітає, приємний на дотик, вологостійкий.

Історія бренду почалася ще в 1832 році, коли Фрідріх Вільгельм Вільке заснував столярну майстерню. Через десятиліття (1970-ті роки) почалося виробництво меблевих плит. Пізніше бренд Niemann став впізнаваним не лише в Німеччині, але й в Канаді, Індії, Південній Африці. В 2009 р. заснувалася компанія з польсько-німецьким капіталом і основний офіс та виробництво зосередились в Польщі. Фасади польського виробництва з німецькою технологією зайняли вагому нішу ринку кухонного гарнітуру. Niemann пропонує споживачам широку палітру насичених кольорів з дзеркальним блиском або ідеальну матовість фасадів.

Перевагами фасадів Niemann є їх зносостійкість та стійкість до хімічних речовин, а також водостійкість з герметичним швом стику фасаду і крайки. Ефект «покритих склом» меблів надає помешканню елегантності та вишуканості. 

Приклади меблів з акриловими фасадами Niemann є в нашому портфоліо: матовий білий і чорний(на пеналах) фасад на кухні, глянцевий фасад.

Замовити кухню чи інші меблі з акриловими фасадами можна в компанії MEBLENS. Ми надаємо гарантію 5 років на кожен наш виріб та втілюємо в життя усі ваші побажання про ідеальні меблі.