Біокамін – чудова альтернатива справжнього вогнища

Біокамін – чудова альтернатива справжнього вогнища

Бажаєте добавити затишку та атмосфери у вашій оселі?

Зверніть вашу увагу на чудову альтернативу каміну – біокамін.

Той самий камін, який відтворює справжній вогонь, тільки замість дров використовується біопаливо. Не залишає в результаті горіння запаху, кіптяви, гару, диму.

Романтична вечеря, келих червоного вина і гіпнотична магія язичків танцюючого полум’я — погодьтеся, відмінний спосіб провести час в холодний зимовий вечір!

Однією з компаній, що займається таким виробництвом є ТМ Gloss Fire. За цей період вони створили і випустили лінійку вбудованих вогнищ та широкий модельний ряд біокамінів, здатний задовольнити функціональні потреби кожного клієнта.

Принцип роботи хорошого біокаміну заснований на згорянні парів біоетанолу. Біокамін заправляється рідким біопаливом, яке відтворює живе насичене полум'я. При горінні виробляється вуглекислий газ та вода. У приміщення йде теплота та зволожуюче повітря водяна пара.

ПЕРЕВАГИ біокамінів GLOSS FIRE™

  1. Кожен камін має сучасне, стильне та якісне оздоблення.
  2. Яскраве насичене полум'я, яке додасть затишку будь-якому приміщенню.
  3. Повнофункціональні каміни дозволяють регулювати віддачу тепла та рівень полум'я.
  4. Двостінні суцільнометалеві вогнища легко та просто встановлювати.
  5. Якість усієї продукції компанії жорстко контролюється.
  6. Виготовлення камінів за індивідуальними проектами.

   Які бувають біокаміни?

  1. Автоматичні - керуються дистанційно з пульта.
  2. Напівавтоматичні   – блок керування знаходиться тільки на паливному блоці (відсутнє дистанційне управління).
  3. Механічні – експлуатуються вручну.

     Яка висота вогню?      

У автоматичних біокамінах висота полум'я від 40 до 200 мм. У повнофункціональних механічних паливних блоках висота вогню залежить від положення ергономічної засувки 50-250мм. У паливних блоках з обмеженим функціоналом – 200мм, у дизайнерських біокамінах – 150мм.

     На що звертати увагу при виборі біокаміну?   

Зверніть увагу на якість та товщину сталі. Товщина металу повинна бути не менше 2мм для корпусних деталей і не менше 6 мм для частин, що найбільш нагріваються (верхня частина топки, регулювальна засувка, полум'ягасник).

Перевірте якість складання. Переконайтеся, що шви, що з'єднують частини блоку, є рівними і міцними. У добрих паливних блоках не видно зварних швів. Вироби мають виглядати цілісно.

Дряпини та вм'ятини на корпусі, говорять про те, що блок постраждав при транспортуванні або спочатку був неякісно виготовлений.

Враховуйте мінімальну площу приміщення. Перед вибором біокаміну визначтеся з приміщенням, де хочете його розташувати. Накопичення вуглекислого газу небезпечне для людини, тому приміщення має бути добре провітрюваним або включена припливно-витяжна вентиляція.

    Як доглядати за біокаміном?        

Камін не вимагає спеціального догляду. Пил з каміна витирається вологою серветкою, а з декоративного скла звичайним миючим засобом. Паливний блок зі сталевою поверхнею протирається засобом для чищення нержавіючої сталі.

Бажаєте отримати більше детальну консультацію? Зв'яжіться з нами зручним для вас способом.

Ми допоможемо Вам обрати потрібну модель каміну та при потребі виготовимо меблі для вашої вітальні.