Чи варті холодильники Liebherr своїх грошей?

Чи варті холодильники Liebherr своїх грошей?

Liebherr- компанія заснована в 1949 році, яка працює в 11 напрямках, серед яких є побутова техніка та її складові. Німецька якість зарекомендувала себе не тільки у Європі, а й у всьому світі. Жоден інший виробник холодильного обладнання не має стільки постійних клієнтів, як Liebherr.

Широкий асортимент холодильників та морозильних камер виділяється тим, що пропонує інтуїтивно зрозуміле управління, класичний дизайн та енергоефективність. Свій досвід, компанія Liebherr, втілює в розробці інновацій для холодильників, щоб їжа зберігалась свіжою довший час, не втрачаючи привабливий вигляд.

Відома якість Liebherr досягається завдяки використанню перевірених часом технологій, інтенсивним випробуванням товару та матеріалами, відповідних стандартів. Завдяки класичному дизайну холодильне обладнання можна встановити окремо або вмонтувати в кухонний гарнітур, що жодним чином не відобразиться на функціонуванні приладу. При початковому проектуванні будь-якого товару, європейська компанія, зосереджується на екологічній відповідальності: виробничі процеси спрямовані на ефективне використання ресурсів, а весь пластик маркований для подальшої переробки. 

 Немало важливим фактором є енергоефективність, яку Liebherr втілив у всіх групах товарів, довівши її до преміум класу. Це відображає соціально орієнтовану політику фірми – економія коштів та мінімум впливу на навколишнє середовище.

Запатентована технологія Liebherr BioFresh є гарантією оптимального середовища для зберігання продуктів зі збереженням їх корисних властивостей, апетитного вигляду і смаку, в порівнянні із звичайним холодильником. Суть технології полягає в тому, що при сталій температурі трохи вище 0 та відповідному рівню вологості їжа не втрачає свої властивості. Холодильні камери NoFrost забезпечують професійну якість замороження потоком циркулюючого охолодженого повітря і при цьому будь-яка вологість витягується та видаляється, утримуючи морозильну камеру без льоду.

 Якість та надійність холодильників та морозильних камер Liebherr регулярно підтверджують сертифікати і нагороди незалежних міжнародних установ.

Ми радимо своїм клієнтам холодильники та морозильні камери бренду Liebherr, бо довіряємо їй. Впізнаваність та відмінна репутація бренду призводить до того, що часто вже не ми рекомендуємо цю продукцію, а клієнт сам приходить з запитом "холодильник хочу лише Liebherr". В нашому портфоліо левова частка кухонь має техніку саме цього бренду, оскільки наші клієнти з естетичної точки зору надають перевагу більше вбудованим моделям, то на фото не завжди можна помітити холодильник. Приклади кухонь: дизайнерська кухня, де з першого погляду важко зрозуміти, де саме схований холодильник; винна шафа в торці острова; виставкова кухня в нашому салоні. Якщо не вдається одразу знайти де саме на наших фото холодильник - зверніть увагу на решітку внизу (в цоколі) - це необхідна вентиляція для приладу, яка забезпечує його коректну роботу. 

Замовити холодильник Liebherr можна в компанії MEBLENS: ми допоможемо обрати потрібну модель, збережемо її на нашому складі до моменту монтажу, доставимо на об'єкт та встановимо. При цьому ми пропонуємо конкурентну ціну (оскільки працюємо напряму з офіційним дистриб'ютором бренду в Україні) та надаємо гарантію.

Вбудований холодильник Libherr - фото на нашій реалізованій кухні

Вбудований холодильник Libherr - фото на нашій реалізованій кухні

Вбудований холодильник Libherr і винна шафа в торці острову - фото на нашій реалізованій кухні

Вбудований холодильник Libherr і винна шафа в торці острову - фото на нашій реалізованій кухні

Monolith - нова люксова лінійка холодильників Liebherr

Monolith - нова люксова лінійка холодильників Liebherr