Чому обирають техніку Miele?

Чому обирають техніку Miele?

Бренд Miele - один з тих, що завойовують прихильність своїх користувачів на роки. Обираючи один раз цю техніку люди надають йому перевагу і при виборі інших позицій та проявляють високу лояльність бренду. У чому ж секрет Miele? 

Історія сімейного бізнесу

Щоб розібратися в темі переваг компанії та характеристиках її продукту почнемо з історії створення. Адже не кожен бренд може похвалитися 125 річним досвідом. Цей факт дає клієнтам розуміння, що компанія турбується про те, щоб їх продукт був на стільки хорошим, інноваційним та якісно виготовленим, що здатен пережити всі можливі кризи та виклики конкуренції. 

Компанію заснували дві родини: Міле та Цінканн. У червні 1899 року інженер Карл Міле і підприємець Райнхард Зінканн підписали контракт з метою відкриття фабрики центрифуг Miele & Cie. Молода компанія з одинадцятьма співробітниками почала виробництво центрифуг для молока в селищі Херзеброк (Німеччина). Скоро до асортименту додалася машина для виробництва масла Meteor, яка ще більше полегшила роботу на фермах, особливо для сільських жінок. З 1903 року починається випуск пральних машин, які працювали завдяки системи важелів, а у 1910 році її оснастили електродвигуном. Фактично це були перші кроки та започаткування роботи над приладами, які зараз відомі кожному з нас.

Незважаючи на те, що виклики часу диктували часто свої вимоги і до асортименту додавалися візки, велосипеди і навіть авто, компанія продовжувала керуватися своїм девізом "Immer Besser" - «Все краще і краще» та працювати над вдосконаленням пральних машин та працювати над іншими інноваційними приладами. Так, в 1914 році з'явилася пральна машина, яку можна було підключити до будь-якої розетки, а вже а 1916 році компанія Miele почала пропонувати своїм клієнтам 10-річну гарантію.

Одночасно працюючи над рекламою та запитами ринку пропонувалися все нові рішення, наприклад, великі центрифуги для потреб готелів, ресторанів, пилосос, пральні машини для приватного користування (а не в пральних), перша сушильна електрична машина (1958р.), посудомийна машина з дозатором мийного засобу (1963 р.), мікрохвильовки (1977 р.), засоби для чищення та догляду і т.д.

Зараз компанія виробляє побутову техніку для приготування їжі, по догляду за білизною і підлогою, а також техніку для медичних установ та професійного використання (Miele Professional).

Особливий підхід до залучення технології та стабільність компанії  - один з вирішальних факторів при виборі. Клієнти Miele пишаються тим, що долучені до великої та захопливої історії бренду.

Підхід до якості

Miele пропонує покупцям техніку, яка встановлює стандарти надійності, продуктивності, простоти використання, енергоефективності, дизайну та обслуговування. Такий підхід відповідає принципу «Все краще і краще», визначеному ще при заснуванні компанії. Цей девіз характеризує компанію Miele і донині.
Компанія спрямовує свої зусилля виключно на розвиток бренду Miele і позиціонує його в сегменті преміум-класу. Miele прагне мислити і планувати в довгостроковій перспективі, захищає збереження цінностей і цілей, відстоює хороші відносини з покупцями і постачальниками, а також підтримує корпоративну культуру і культуру управління, що орієнтовані на працівників.

Компанія не погоджується на просто гарний результат, а невпинно прагне кращого. Для них кожна новаторська інновація –  це новий виклик створити щось ще краще. Самостійне створення деталей, купівля металу, створення машин для виготовлення своєї продукції. Прагнення до досконалості закладено в ДНК бренду.
Автомобільні двигуни, часто, вимагають 3000 годин тестування, Miele ж перевіряє свій продукт до 10000, витрачаючи на це 30% свого часу на розробки. Така перевірка показує не лише можливість пропрацювати певний час, але й здатність приладу працювати за умов критичного (безперервного) навантаження. Уявіть, що замість купування все нового і нового приладу ви користуєтеся одним довгий час і завжди задоволені отриманим результатом.

Філософія та стійкість

Компанія усвідомлює свою відповідальність перед співробітниками, навколишнім середовищем і суспільством. Непохитні цінності Miele також включають шанобливе та відповідальне ставлення до співробітників і постачальників. Повага до прав людини є важливим принципом бізнес-діяльності та корпоративної культури. Miele також вимагає від своїх постачальників дотримання соціальних критеріїв. Загальна відповідальність за реалізацію цієї політики лежить на команді керівництва з шести осіб.

"Сьогодні наша планета зазнає глибоких змін, наслідки яких ми тільки починаємо відчувати. Ми всі несемо відповідальність за краще та більш стійке майбутнє - від найбільшої багатонаціональної компанії до найменшої родини". - Miele.  Компанія зосереджена на створенні найкращих продуктів та послуг з найменшим можливим впливом на навколишнє середовище, щоб зробити їх повністю нейтральними щодо CO₂.

Щоб зменшити свій екологічний слід Miele пропагує перехід до більш циклічної системи, гарантує, що пристрої служать довше, ремонтує їх у разі потреби, а також розробляє їх з можливість повторного використання та переробки частини та матеріалів.  Тестує більшість своїх серій побутової техніки на термін служби 20 років, використовує "зелену" сталь (видобуту з використанням альтернативних джерел енергії), розвиває бджільництво навколо своїх фабрик, бере участь в створенні нових екологічних будинків та цілик районів ( The Carlsberg City District в Данії), бере участь в експериментальних проєктах та активно залучає інновації.ого

Огляд техніки

Зараз компанія максимально зосередження на створенні продукції для кухонь та ванних кімнат, приватного та комерційного використання (наприклад, лінійка Miele Marine представляє прилади для яхт та кораблів). Ви можете придбати варильні поверхні, духові шафи, парові та мікрохвильові печі, витяжки, кавомашини, холодильники, посудомийні, пральні та сушильні машини, пилососи, засоби для догляду та чищення, аксесуари. Розглянемо детальніше цікаві рішення, які можуть зацікавити покупця.

Автоматичне дозування TwinDos.  Дозує мийний засіб в процесі прання в оптимальний час у кожному конкретному випадку, досягаючи таким чином максимального ефекту прання. Крім того, TwinDos дозує настільки точно, що ви можете заощадити до 30% мийного засобу порівняно з ручним дозуванням.

Унікальний дизайн барабана сушильної машини відіграє важливу роль у догляді за білизною. Завдяки спеціальній формі, під час обертання між барабаном і тканинами утворюється прошарок води. У результаті ваша білизна м’яко ковзає, волокна захищені, а одяг надовго зберігає свою якість.

Система ароматизації FragranceDos. Флакони з ароматами від Miele огортають білизну вашим улюбленим ароматом під час сушіння. Їх виробляє сімейне підприємство на півдні Франції, що займається виготовленням парфумів із 1871 року. Запатентований процес виготовлення гарантує збереження в парфумах ефірних олій. Результат: приємно свіжа білизна з натуральним ароматом, який триватиме до 4 тижнів. Залежно від моделі приладу можна використовувати один або. навіть. два флакони.

Безпровідний термощуп.  Приготування на основі внутрішньої температури продукту гарантує найкращі результати: запатентований бездротовий термощуп дає змогу готувати м’ясо, рибу й птицю з ідеальною точністю. А потреби стежити за духовкою немає, адже індикатор залишкового часу показує, коли страва буде готова. Він дуже простий у використанні й зберігається у дверцятах духової шафи для легкого доступу будь-коли, що додає зручності в приготуванні.  

Безпровідний термощуп

Безпровідний термощуп

Піролітичне очищення перетворює всі залишки їжі на попіл, який легко і безслідно видаляється з поверхонь духової шафи, зводячи до мінімуму обсяг робіт з очищення. Це означає, що вам не потрібно мити духовку годинами за допомогою агресивних мийних засобів.

Автоматичні програми допомагають готувати безліч різних страв у автоматичному режимі. Вам не потрібно вибирати режим, температуру або тривалість приготування, незалежно від того, випікаєте ви торт чи готуєте домашню птицю. Ступінь приготування, наприклад, м’яса, можна встановити індивідуально.

Технологія CoffeeSelect гарантує максимальну насолоду і відмінну якість кави. Завдяки трьом окремим ємностям для різних типів зерен обраний тип кави буде приготовано з правильних зерен. Тип зерен можна вибрати вручну або призначити для конкретних напоїв. Напої завжди готуються з одного типу зерен, оскільки в системі не залишається слідів зерен від попереднього використання.  

Зручність панелі та керування: завдяки інтелектуальній функції виявлення сковороди елементи керування переміщуються залежно від конфорок, на які її помістити. Поле керування є видимим лише після розміщення сковороди. Під час переміщення сковороди цифровий дисплей також переміщується. Функція визначення розміру дає змогу ефективно використовувати енергію.

У бренду є різні лінійки техніки, які завжди вирізняються відмінним дизайном та інноваційністю. Підхід компанії до якості захоплює, саме тому прилади Miele можна зустріти більше, ніж в ста країнах світу. Клієнти довіряють компанії і стають її прихильниками на довгі роки. Зазначимо, що у компанії є досить високі вимоги до її представників та продавців, отже не кожен магазин може пропонувати цю продукцію. Компанія Meblens пишається можливістю пропонувати своїм клієнтам продукцію Miele, оскільки відповідає вимогам бренду. 
Для замовлення техніки чи більш детальної консультації залиште заявку на цьому сайті зручним для вас способом або завітайте в наші салони.