Cleaf - ЛДСП з унікальною фактурою

Cleaf - ЛДСП з унікальною фактурою

Історія бренду
В 1975 році італієць Лучано Каспані зі своїм братом Фаусто та батьком Агостіно заснували компанію Cleaf, яка стала еталонною компанією з інноваційних поверхонь та рішень для меблів і дизайну інтер'єру. Зараз цей бренд виготовляє в Італії ЛДСП плити, ламінат та крайку, які використовуються архітекторами і дизайнерами по всьому світі. Cleaf є учасником Міланського тижня дизайну та задає тренди в сфері поверхонь для інтер'єру. Особливістю цього ДСП є інноваційний підхід в створенні декорів (під дерево, текстиль, шкіру, природні мінерали), високі експлуатаційні якості та екологічність (низька концентрація смол та клейових речовин). 

Огляд колекцій 
Оскільки основною перевагою і особливістю ЛДСП Cleaf є унікальні дизайни поверхонь, глибоке тиснення, то оглянемо коротко колекції та приклади декорів. 

Alpaca - текстура колекції відтворює шовковистий ефект натурального дорогоцінного волокна, яке колись використовували для одягу імператорів інків.

Alpaca Cleaf

Alpaca Cleaf

Ametis - повторює вишукану текстуру шовку шантунг.

Ametis Cleaf

Ametis Cleaf

Ares - декори, натхненні міською цегляною кладкою, яка характеризує індустріальну архітектуру. Текстури відображають бетонні стіни або шпаклівку.

Ares Cleaf

Ares Cleaf

Azimut - колекція натхненна деревиною кедра, зістареною та потертою з часом. Підкреслена текстура створює відчуття тепла та затишку.

Azimut Cleaf

Azimut Cleaf

Cheope - геометрична текстура, натхненна ідеальними лініями пірамід. Поверхня створює особливу гру світла і тіні на меблях та стінах.

Cheope Cleaf

Cheope Cleaf

Duna - імітує рельєф пісковика.

Duna Cleaf

Duna Cleaf

Ego - ідеально підходить для тих, хто шукає простий дизайн деревини з дрібними порами.

Ego Cleaf

Ego Cleaf

Esperia - колекція натхнення білою ялицею, має пряму та глибоку текстуру, яка створює інтенсивні тактильні та візуальні відчуття.

Esperia Cleaf

Esperia Cleaf

Idea - колекція, натхненна світом металів, текстура з матовим алюмінієм.

Idea Cleaf

Idea Cleaf

Jiometori - текстура з геометричною композицією, натхненна Бріонською гробницею Карло Скарпи. Її універсальність дозволяє створювати цікаві поєднання з текстурою паперу, дерева, металі чи каменя.

Jiometori Cleaf

Jiometori Cleaf

Millennium - відтворює структуру червоної сосни з ефектним поєднанням матової та глянцевої поверхні. Приклад використання декорів з цієї колекції можна знайти в нашому реалізованому проєкті - спальні

Millennium Cleaf

Millennium Cleaf

Primofiore - унікальна колекція, що імітує поверхню шкірі.

Primofiore Cleaf

Primofiore Cleaf

Shanghai - текстура створює надзвичайно динамічну асиметричну лінійність. Характеризується сильним тривимірним рельєфом, який підкреслюється широким діапазоном просторів.

Shanghai Cleaf

Shanghai Cleaf

Smart - колекція з витонченою текстурою ідеально підходить для однотонних кольорів.

Smart Cleaf

Smart Cleaf

Це один з найдорожчих брендів ДСП, але візуальне враження, яке воно створює у виробі, повністю виправдовує вартість!
Бажаєте отримати більш детальну консультацію по матеріалах? Дізнатися вартість своїм меблів чи замовити дизайн-проєкт від наших спеціалістів? Зв'яжіться з нами одним зі зручних для вас способів.