Духові шафи нової лінійки Excellence Line від V-Zug

Духові шафи нової лінійки Excellence Line від V-Zug

V-Zug - лідер швейцарського ринку побутової техніки преміум класу. Основою роботи компанії є якість всіх рівнів виробництва - від розробки до гарантійного обслуговування. Розробники дбають не лише про якість кінцевого продукту, а й про його естетичний вигляд, легкість у користуванні та кінцевому очищенні.

     Духові шафи лінійки Excellence Line від V-Zug мають низку переваг:

  • Для любителів і професіоналів-оптимальні результати обробки з мінімальними зусиллями.
  • EasyCook-налаштовані час і температурний режим для обраних страв.
  • Просте очищення завдяки антипригарному покриттю TopClean. Прилади очищуються з мінімальною кількістю зусиль користувача за допомогою піролітичного самоочищення (забруднення зникає за допомогою високої температури).
  • Мінімалістичний дизайн - передня панель із дзеркального скла доступна в чорному або платиновому виконанні.
  • Функція AutoDoor- дверцята відкриваються і закриваються самостійно, що дає змогу повністю відмовитись від використання ручки.
  • Сенсорний дисплей високої роздільної здатності є легким у використанні та інтуїтивно зрозумілим.
  • CircleSlider-інтерактивна версія обертально-натискової системи звичної для всіх ручки.
  •  Освітлення духової шафи є рівномірним і помірним, що не викликає незручностей при випіканні на декількох рівнях одночасно.

   Духова шафа лінійки Excellence Line від V-Zug - це не лише якість, але також інновації, функціональність та елегантність. Вона спрямована зробити приготування їжі максимально комфортним з мінімальними зусиллями і раціональним розподілом часу!

Замовити продукцію швейцарського бренду V-Zug можна залишивши заявку на нашому сайті чи завітавши в наші салони. Продукція цього бренду представлена ​​на нашій виставковій кухні за адресою: Львів, вул. Кульпарківська 226 В.

Вигляд приладів Excellence Line допомагає їм непомітно  вписатись в інтер'єр будь-якого стилю, адже дзеркальні лицьові панелі відображають кольори і матеріали оточуючих предметів.

CircleSlider – це регулююча ручка, вбудована в скляну поверхню по центру сенсорного дисплея. Ви точно проводите пальцем по трохи шерехатій поверхні, що дозволяє вам виконати прецизійне налаштування значень, як-от температура або час  приготування.