Екологічне ДСП Saviola - cвідомий вибір

Екологічне ДСП Saviola - cвідомий вибір

В наш час більшість людей задумуються про те з чого виготовляються меблі їхнього житла, про їх екологічність та походження, адже ефективне використання ресурсів планети – шлях до збереження Землі. Таку ідею ще 30 років тому намагалась донести деревообробна фірма Saviola, яка стала першим у світі виробником панелей, виготовлених із 100% переробленої деревини з мінімальним впливом на навколишнє середовище.

   Екологічна панель виробництва компанії Saviola Group була першим у світі продуктом, який отримав престижну сертифікацію «FSC 100% вторинної переробки», яка засвідчує виняткове використання деревини після споживання.

   Компанія Saviola контролює якість ДСП завдяки сталим налагодженим процесам:

1. Перевірка деревини, що надходить. Для переробки відбирається сировина тільки з ознаками «здоров’я», а решта спалюється для забезпечення виробництва енергією. Основою ДСП плит Saviola є старі меблі, піддони, стружка, залишки необробленої первинної сировини.

2. Очищення. Деревину відокремлюють від будь-якого стороннього матеріалу (заліза, тканини, піску, скла, пластику) з допомогою магнітів та центрифуг. Відокремлені і посортовані матеріали, що не є деревиною, відправляють на відповідні підприємства для переробки.

3.Деревина, що не придатна для експлуатації, спалюється для забезпечення працездатності виробничого процесу, щоб скоротити споживання викопного палива. Викиди, що утворюються від згоряння, фільтруються затримуючи пил та органічні речовини.  

   Saviola, дбаючи не тільки про навколишнє середовище, а й про потреби ринку виробництва меблів пропонує великий вибір декорацій ДСП плит. В основному склад ДСП це поєднання деревних частинок різного розміру пресованих з смолами з низьким рівнем формальдегіду. Більші частинки деревини зосереджені в центральній частині плити, а дрібніші – ззовні, щоб забезпечити комфорт при подальшій обробці плити. ДСП Saviola покриті з одного або з обох боків декоративним папером, просоченим меламіновою смолою. Широка гама кольорів, імітація зрізу дерева чи принт різних видів забезпечують доцільність використання ДСП Saviola в будь-якому інтер’єрі. Естетичний вигляд досягається ламінованим матовим покриттям. 

  Компанія Meblens також займає непохитну позицію стосовно збереження ресурсів Землі, тому пропонує клієнтам, як варіант, екологічне ДСП  Saviola.  

Приклад меблів з використанням цього матеріалу є в нашому портфоліо: пенал на кухні, гардеробна, ванна кімната.