Французький бренд з 300-річною історією

Французький бренд з 300-річною історією

Десь між традицією і сучасністю, між силою і розумом, між простотою і вишуканістю, між завзятістю і творчістю, між спадщиною та інноваціями.

Захоплива та вражаюча історія бренду De Dietrich почалася в 1684 році. Зараз це один з лідерів виробництва побутової техніки у Франції, який активно займається інноваціями та зберігає свою традиційність.

Амбітний банкір Іоганн Дітріх вирішив інвестувати в ковальську промисловість. Він придбав розорену кузню та почав займатися виробництвом металевих виробів. У 1761 р. Жан Дітріх, його онук, був посвячений у лицарі Людовіком XV. Він стає найбільшим землевласником в Ельзасі та будує промислову імперію, купуючи та будуючи металургійні заводи та доменні печі

З цього моменту починається новий етап розвитку компанії. Разом з тим з'являються перші підробки виробів, оскільки вони ставилися високою якістю. Щоб захистити продукцію від підробок король Людовик XVI надає Жану де Дітріху ексклюзивне використання торгової марки у вигляді мисливського горну, щоб захистити свою продукцію від імітацій. Цей самий символ якості можна знайти на продукції De Dietrich і сьогодні. Таким чином створився перший логотип в індустрії.

У 1792 році Філіп -Фредерік де Дітріх (син Жана), перший конституційний мер Страсбурга , спонсорував створення патріотичної пісні, яку написав капітан Руже де л'Іль під назвою «Військова пісня для Рейнської армії , яка передалася нащадкам під назва Марсельєзи. Ця пісня використовувалася революціонерами, а потім стала офіційним гімном Франції.

Згодом керівництво компанії переходить Амелі де Дітріх. Вона змогла ще більш розвинути підприємство та почала першою приділяти увагу зовнішньому вигляду виробів. Завдяки цьому потужному імпульсу бренд почав вирізнятися ексклюзивним дизайном, який є його родзинкою і зараз.

У 1848 році De Dietrich вступила в індустріальну епоху, поступово відмовившись від виробництва чавуну та перетворила свої кузні на майстерні для будівництва залізничного та механічного обладнання. Компанія орієнтується на виробництво споживчих товарів тривалого користування – печей, плит, дерев’яних меблів, емальованих чавунних ванн, міського та промислового обладнання, трамваїв, дистиляторів, вагонів.

Компанія орієнтується на виробництво споживчих товарів тривалого користування – печей, плит, дерев’яних меблів, емальованих чавунних ванн – і міського чи промислового обладнання – трамваїв, дистиляторів, спеціальних вагонів.

На початку 20 століття Де Дітріх знайомиться з інженером Етторе Бугатті та починає займатися виготовленням першого автомобілю Bugatti. Авто виграє гонку в Берліні, але через розбіжності у поглядах на розвиток партнери перестають працювати. Де Дітріх хотів чим скоріше запускати серійне виробництво, а Етторе прагнув постійно вдосконалювати дизайн і елементи авто, затягуючи цей процес.

В 20 столітті компанія ще більше диверсифікує своє виробництво: залізничні установки, сигналі, колійні пристрої, побутова техніка, хімічне обладнання, опалювальні прилади, конденсаційні котли, відновлювана енергія, фармацевтика.

Побутова техніка

Зараз бренд представляє 5 колекцій побутових приладів. Туди входять: вбудовані духові шафи, мікрохвильові печі, варильні поверхні, витяжки, посудомийні машини, холодильники, кавомашини, підігрівачі посуду та аксесуари.

Бренд є родоначальником наступних інновацій:

1970 - перша духова шафа з піролітичним очищенням.

1978 - перша індукційна варильна поверхня.

1980 - презентація першої мультифункціональної духової шафи.

1997 - перша вбудована пароварка.

2003 - перша газова варильна поверхня з Touch Control.

2005 - професійна програма (приготування при низькій температурі)

2007 - перша духова шафа з кольоровим дисплеєм.

2008 - сontinuum, перша індукційна варильна поверхня із вільною зоною 40x23cм.

2010 - piano, перша 100% беззональна індукційна варильна поверхня.

2013 - HoriZoneChef, індукційна варильна поверхня без будь-яких лімітів.

2015 - Chef Tactilium індукційна варильна поверхня.

2016 - комбі пароварка з піролізом.

2017 - духовки: автоматична програма "Французька випічка". Індукційні варильні поверхні: програма ICS.

Понад 300 років Будинок De Dietrich рухається в постійному потоці інновацій, поєднуючи передові технології своєї техніки з елегантним зовнішнім виглядом, щоб надати вашій кухні характер винятковості.

Придбати техніку можна залишивши заявку на сайті, у наших дизайнерів в салоні чи за телефоном. Надаємо гарантію та працюємо винятково з офіційним дистриб'ютором.