Індукційні поверхні з вбудованою витяжкою Bora

Індукційні поверхні з вбудованою витяжкою Bora

Німецька компанія Bora, відносно молода на ринку, але вже встигла зайняти лідируючі позиції по продажу варильних поверхонь. Основною ціллю при проектуванні нового винаходу Bora є «відмова від підвісної витяжки – це шлях до свободи, краси, функціональності та ефективності без компромісів».

В основному розрізняють два види варильних поверхонь: автономні та з вбудованою в плиту панеллю функцій. Перевагами автономних є те, що вони відносно легко монтуються та не залежать від поверхні на яку будуть кріпитись, адже панель функцій розташована близько варильних елементів. Варильні поверхні, коли панель функцій розташована на торці, а під нею духова шафа обмежують дизайнера при плануванні простору кухні. Попри недоліки кожної з них, асортимент Bora охоплює всі можливі види варильних поверхонь.

Розглянемо детальніше варильні поверхні Bora:

Індукційна склокерамічна варильна поверхня. Принцип роботи таких виробів полягає у тому, що їжа розігрівається шляхом дії на дно посуду електромагнітного поля з круглих котушок з-під склокерамічної поверхні. Для таких поверхонь потрібен спеціальний посуд з магнітним дном. Сама поверхня нагрівається тільки від дна посуду, тому ризик опіків зводиться до 0. Велика потужність забезпечує швидке приготування їжі і дає можливість точно регулювати температуру.

Суцільна індукційна склокерамічна варильна панель. Принцип дії на посуд ідентичний звичайній індукційній плиті. Різниця полягає тільки в тому, що електромагнітні котушки під склокерамічною поверхнею прямокутної форми і вони можуть генерувати між собою міст для контакту з більшою площею дна посуду. Це дозволяє готувати в посуді великих розмірів. Автоматичне розпізнавання посуду задіює в роботу котушки безпосередньо під ним, що мінімізує можливість травмувань. Дизайн таких плит дуже привабливий, адже конфорки відзначені стриманими мітками. 

Склокерамічна варильна поверхня з випромінюючим нагрівальним елементом. Принцип дії такий: спіралі випромінюють тепло і нагрівають плиту над собою по всій площині не залежно від розміщення посуду. Такі плити дешевші від індукційних, але споживають більше енергії та при необережному ставленні можуть бути дуже травматичними.

Газова варильна поверхня. Для тих, хто звик користуватись газом Bora розробила поверхню, яка плавно регулює полум’я, що дозволяє швидко і точно довести посуд до потрібної температури. Максимальна функціональність газових плит Bora доповнена стильним дизайном.

Теппан-гриль із нержавіючої сталі. Цей тип варильної поверхні поєднує в собі індукційну плиту з гладкою стальною пластиною для жарки. Вона підходить поціновувачам японської кухні, коли страву кладуть безпосередньо на теппан. Зазвичай теппан має дві незалежні зони нагріву, що дає можливість одночасно готувати різні страви. Очистити сам теппан неважко: після приготування потрібно налити воду з оцтом, залишити на деякий час та протерти губкою. 

Індукційна склокерамічна варильна панель «ВОК». В індукційній плиті є спеціальне заглиблення для відповідної сковорідки вок. Таким чином, магнітне поле під склокерамікою може нагріти продукти дуже точно і швидко. 

Основною перевагою асортименту Bora є інтегрована витяжка в варильну поверхню, що забезпечує приміщення чистим повітрям. Також це допомагає при дизайні кухні, адже не прив’язує варильну поверхню до конкретного місця. Витяжка, вмонтована в плиту, як і навісна може обробляти забруднений потік повітря двома способами: виведення повітря за межі приміщення або його рециркуляція- очищення за допомогою фільтрів, що підходить для енергозберігаючих осель. Основними перевагами вмонтованих витяжок в варильну поверхню Bora є

  1. Очищення – деталі витяжки легко знімаються і миються в посудомийній машині
  2. Чисте повітря – система Bora втягує молекули запаху одразу після їх появлення і унеможливлює їхнє розповсюдження по приміщенні
  3. Рівень шуму – тихі електродвигуни в поєднанні з ізоляцією окремих елементів витяжки мінімізують гучність роботи системи обробки повітря
  4. Вільний огляд – розміщення витяжки забезпечує повну оглядовість, адже на рівні голови весь простір вільний
  5. Ефективність – розміщення і робота витяжки Bora спрямована тільки на охоплення забрудненого повітря, а не на загальний потік повітря
  6. Якість – весь асортимент вироблений з якісних матеріалів, що гарантує довгий термін їх експлуатації 

  Спеціалісти Meblens допоможуть доповнити кухонний інтер’єр плитою асортименту Bora залежно від ваших вподобань та потреб.

Bora Professional 3.0.

Bora S Pure