Керамограніт Keralini

Керамограніт Keralini

Керамограніт – завойовує все більшу популярність у сучасному дизайні та будівництві. Він поєднує в собі естетику природного каменю з високою міцністю та функціональністю кераміки.

Бренд Keralini - один з лідерів у світі керамограніту.

Матеріал виготовляється на італійській фабриці Fondovalle, що була заснована в 1962 році і з тих пір є одним з провідних виробників своєї галузі. Однорідна маса, отримана в результаті мокрого помелу всіх складових спресовується під тиском 8000 тонн/кв. м та обпалюється при температурі 1200 градусів. В результаті виходить міцна, ідеально калібрована плита правильної прямокутної форми. Це забезпечує не лише ідеально рівну поверхню, але й високу якість завдяки лініям подвійного пресування та сучасним моделям пресів.

виробництво фабрики Fondovalle

виробництво фабрики Fondovalle

Переваги Keralini:

Технологічність: контроль якості на кожному етапі виробництва забезпечує бездоганний результат. Keralini виробляється з використанням натуральних компонентів, що гарантує високу екологічну безпеку.

До складу входять природні складові та мінерали:

• кварцевий пісок

• глина

• подрібнений граніт

• польовий шпат

• керамічні пігменти

Натуральність: він не забруднює навколишнє середовище, може бути подрібнений та повністю перероблений.

Універсальність та стійкість: габарити та унікальні характеристики роблять керамограніт Keralini ідеальним матеріалом для різноманітних проектів, від кухонних стільниць до фасадів будівель. Він відзначається не лише гігієнічністю, але й стійкістю до механічних впливів та забруднень.

Дизайн: широкий асортимент дизайнів, кольорів та текстур дозволяє реалізувати будь-які ідеї дизайну, навіть найсміливіші та найновітніші. Декори розроблені з урахуванням актуальних тенденцій у світі інтер’єрного дизайну.

Плити Keralini просто створені для тих, хто любить експериментувати та цінує ексклюзивні вироби.

наша реалізація

наша реалізація