Laminam - все про матеріал та застосування

Laminam - все про матеріал та застосування

Про бренд

Laminam - назва бренду і, одночасно, продукту, який він випускає (широкоформатні плити з кварцу). В 2001 році Laminam Spa було створено з метою виробництва керамічних плит, яких ніколи раніше не бачили.

Laminam виробляє керамічні плити великого розміру та мінімальної товщини, які використовуються в зовнішній архітектурі, дизайні інтер’єру та меблях.

Laminam, як виріб, являє собою композицію з натуральних матеріалів: кварцу, сланцевої глини, гранітної породи і керамічних пігментів. Усі складові спресовуються і випікаються при 1220 градусах. В основі філософії Laminam лежать інновації і прагнення до унікальності.

Laminam

  Поверхні Laminam стають все більш популярними в Європі та на всіх інших континентах, де досконалість Made in Italy традиційно поєднується з високою якістю обробки та естетикою. Штаб-квартира компанії знаходиться в Італії, у Фіорано-Моденезе. Знову ж таки, в Італії знаходяться два з трьох виробничих заводів та лабораторії досліджень і розробок.

Використання

Завдяки  широкому асортименту продуктів, доступних у різноманітних розмірах і товщині, кожен знайде потрібну поверхню для свого застосування: не тільки для внутрішніх і зовнішніх стін і підлоги, але також для кухонних стільниць і островів, стільниць для ванних кімнат, меблів, столи, сидіння, двері, каміни, витяжки та будь-які вертикальні чи горизонтальні поверхні.

Асортимент

Набір кольорів і поверхневих ефектів, натхненних природою, дає змогу досягти балансу кольорів і матеріалів за допомогою контрастів і гармоній, перетворюючи кожен простір на унікальний, індивідуальний шедевр.

Laminam пропонує чотири різні типи поверхонь: природний, полірований, м’який на дотик і структурований.

Властивості

Laminam стійкий до органічних і неорганічних розчинників, дезинфікуючих та миючих засобів. Легко очищується, без пошкодження поверхні. Плити чудово підходять для кухонь, бо безпечні для контакту з продуктами харчування. Відсутність пор запобігає утворенню цвілі, бактерій та грибків, що важливо для ванної. Laminam стійкий до подряпин та ультрафіолету. Стільниці з цього матеріалу відмінно слугують десятиліттями.

Використання для кухонних стільниць: тестування.

Приклади використання Laminam в наших проєктах: 

Фартух та стільниця кухні з Laminam

Фартух та стільниця кухні з Laminam

Навісна тумба під умивальником в ванній кімнаті з Laminam

Навісна тумба під умивальником в ванній кімнаті з Laminam

Стільниця на кухні Laminam

Стільниця на кухні Laminam