ЛДСП Egger - австрійська якість

ЛДСП Egger - австрійська якість

   "Пристрасть до унікального матеріалу деревини та її екологічного використання щодня рухає нашими понад 11 000 співробітниками по всьому світу. Ми все ще сімейний бізнес із чіткими цінностями: людяність, якість та перспектива – основа нашої діяльності." - говорить про себе цей австрійський бренд.

   Історія бренду

 1961 рік: Фріц Еггер-старший успішно керує сімейною справою Еггерів у місті St. Johann. Бізнес охоплює ферму Бруннгоф і лісопилку. Якось він вирішує не викидати відходи деревини, що накопичуються на лісопилці, а натомість переробляти їх. Таким чином нібито нічого не вартий побічний продукт перетворюється на щось нове. Започатковується виробництво виробництва ДСП під назвою EGGER.
   Еггер швидко здобув репутацію виробника високоякісної продукції та інноваційного підходу. Тоді на заводі у Санкт-Йоганні вироблялося 30 м3 ДСП в день, а сьогодні таку кількість заводи виробляють менше, ніж за 2 хвилини. Від тоді компанія постійно розширюється, будуючи та купуючи нові заводи. У 2022 році компанія придбала контрольний пакет акцій італійської компанії Saib.  У даний момент продукція виробляється в Європі та Америці і продається у всьому світі.
  Продукти бренду можна побачити в багатьох приміщеннях приватного й громадського призначення: у кухнях, ванних, офісах, вітальнях і спальнях. Крім рішень для меблів і внутрішнього оздоблення, пропонують покриття для підлоги на основі дерева, а також будівельні матеріали.  

Один з заводів компанії Egger

Один з заводів компанії Egger

   Турбота про навколишнє середовище

   Компанія усвідомлює свою відповідальність за навколишнє середовище, оскільки основною сировиною є деревина. Egger використовує деревину, яка надходить із 100% перевірених легальних і контрольованих джерел відповідно до ISO 38200. Турбуючись про клімат і природні ресурси, компанія закуповує деревину якомога більш регіонального походження в безпосередній близькості від своїх заводів, а також використовує перероблену деревину та побічні продукти лісопиляння. Завдяки прямому сполученню із залізничною мережею вони самостійно забезпечують екологічне транспортування. Це дозволяє уникнути 5800 вантажних перевезень на рік.
   EGGER зобов'язується скоротити викиди парникових газів, що завдають шкоди екології, відповідно до Паризької кліматичної угоди. Компанія має намір досягти нульового показника викидів до 2050 року.

Про історію, цінності та розвиток бренду

   Турбота про здоров'я

   Здоров'ю не сприяє забруднене повітря — особливо в приміщенні, де люди проводять 90% свого часу. Якість повітря у приміщеннях набуває все більшої важливості: клієнти обирають екологічніші, безпечніші матеріали, щоб не вдихати шкідливі випаровування під час роботи, сну чи відпочинку вдома. Компанія Egger самостійно перевіряє викиди ЛОС (летких органічних сполук) своїх виробів, а також подає їх незалежним інститутам на перевірку. 

Все, що потрібно знати про викиди матеріалів на основі деревини. Про формальдегід, стандарти та продукцію Egger.

   Антибактеріальні властивості та догляд

   Поверхні продукції Egger мають антибактеріальні властивості. На гігієнічно запечатаних і закритих поверхнях виробів кількість бактерій та мікробів зменшується на 99,9% протягом 24 годин. Завдяки цьому продукція особливо придатна для тих областей, що мають відповідати певним гігієнічним вимогам, наприклад, кухням, рецепціям, дитячим закладам, торговим центрам, аеропортам, лікувальним кабінетам.
  Важливо пам'ятати, що антибактеріальні властивості поверхонь не замінюють необхідність очищення чи дезінфекції. Без регулярного та призначеного очищення бруд та можливе утворення біоплівок зменшують ефективність цієї властивості. Рекомендації з чищення та догляду поверхонь Egger можна знайти тут. Також на нашому сайті можна знайти загальні універсальні рекомендації догляду за різними меблевими поверхнями та фурнітурою, вони доступні на цій сторінці.

   Текстури та поверхні
   
Особливістю поверхонь Egger є текстура. Тактильні характеристики, що гармонійно доповнюють малюнок декору, довершують загальний задум дизайнера. Вироби максимально наближені до оригінальних матеріалів за виразністю, фактурою, глибиною та природністю враження, яке вони справляють. Це дає змогу створювати яскраві проєкти, щоб задовольнити будь-які побажання клієнтів.
  Особливо важливе поєднання малюнку та текстури поверхні для декорів під дерево. Тільки правильна текстура забезпечує виразну репродукцію деревини. Egger створює текстури деревини з матово-глянцевими ефектами, м’яко відшліфованими порами, гладенькими порожнинами або відмінно глибокими порами. 

   Декори

  Egger пропонує декори однотонні та такі, що імітують різні матеріали (камінь, бетон, мармур, дерево, текстиль). Нижче ви бачите кілька прикладів з сотень можливих варіантів. Обирайте необхідний декор, виходячи з потрібного візуального та тактильного ефекту. Варто зазначити, що кожен декор має свою вартість. 

Приклади декорів ЛДСП Egger

Приклади декорів ЛДСП Egger

    Ми широко використовуємо плити Egger для своїх виробів. Ви часто можете зустрічати їх в нашому портфоліо. З палітрою декорів можна ознайомитися в одному з наших салонів:
- Львів: Кульпарківська 226 В, Замарстинівська 170 Ж;
- Івано-Франківськ: Івасюка 19.
При роботі онлайн також допомагаємо обрати потрібний варіант. 

    Варто зазначити, що не лише сам матеріал впливає на якісь готового виробу, але й спосіб його обробки. Ми використовуємо метод Pur-кромкування для кожної деталі по периметру. Це найкращий варіант захисту торців плити на сьогодні, який надійно захищає ваші меблі від потрапляння вологи. Така обробка особливо актуальна для кухонь та ванних кімнат.