Металізовані декори Homapal

Металізовані декори Homapal

Homapal - німецька компанія, що спеціалізується на розробці, виробництві та продажі ламінату високого тиску (HPL) з унікальними поверхнями. Сьогодні мова про металізовані декори Homapal, які часто використовуюся при виготовленні меблевих фасадів.

Формування емоцій в інтер'єрах
Поверхні Homapal розставляють витончені акценти, підкреслюють настрій і залишають місце для індивідуального вираження. Їх використовують для оздоблення вертикальних поверхонь (стіни, меблеві фасади) в оселях, офісах, банках, ресторанах, круїзних лайнерах і т.д. Вони можуть додати нотку розкоші, авангарду чи елегантності будь-якому приміщенню. Поточна колекція налічує близько 130 декорів. Homapal використовує тонку фольгу з алюмінію, міді та нержавіючої сталі. Спеціальний процес тиснення надає поверхням унікальну структуру.

Homapal - унікальний матеріал, який викликає емоцію

Колекції

Elements. Бронзовий, рожевий, сталевий, сріблястий і золотий - основні кольори з матовою поверхнею, що символізують чотири стихії: вогню, води, повітря та землі. 

Elements Homapal

Elements Homapal

Gestures. Металеві декори додатково вдосконалюються вручну: майстри надають металу структуру, чистять, полірують, фарбують.

Gestures Homapal

Gestures Homapal

Приклад застосування декору з цієї колекції на кухні.

Perspectives. Поверхні, ніби з іншого світу: вигадливі, захопливі, живі. 

Perspectives Homapal

Perspectives Homapal

Вагаєтесь щодо обрання матеріалів? Важко визначитися з декором чи кольором? Наші фахівці готові вас проконсультувати онлайн або в одному з наших салонів. Залишити заявку можна одним зі зручних способів.