Німецький бренд мийок, змішувачів, систем сортування Blanco

Німецький бренд мийок, змішувачів, систем сортування Blanco

  Багато маленьких деталей, незначних на перший погляд, роблять щоденне перебування на кухні більш комфортним та візуально привабливим. Тому, щоб ваша кухня стала місцем задоволення, потрібно обдумано вибирати всі функціональні речі, експлуатація яких розрахована на довготривалий термін. Ми пропонуємо своїм покупцям продукцію Blanco , оскільки цей бренд став символом німецької якості та надійності. 

   Перед тим, як зайняти лідируючі позиції по продажу мийок для побутових кухонь, корпорація Blanco на певних етапах свого розвитку зазнавала як перемог так і поразок. ЇЇ шлях розпочався в 1925 році в  місті Обердердінген, коли Генріх Бланк почав виробництво водонагрівальних котлів. Технологічний прогрес забезпечив компанії Blanco розвиток у трьох напрямках: кухонне обладнання, обладнання для місць громадського харчування (контейнери для розділення продуктів) та медичне обладнання (в основному медичні меблі - операційні столи, шафки для зберігання медикаментів).

Детальніше розглянемо пропозиції Blanco для сучасних кухонь.

   Мийки. Люди витрачають близько 60% часу на кухні біля мийки – обробка їжі, миття посуду чи очищення рук, тому важливо звертати увагу не тільки на практичну мийку, але й тактильно приємну вашим дотикам. Мийки Blanco можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі , матеріалу Silgranit або кераміки . Якість преміум класу притаманна всім трьом матеріалам, тому все залежить тільки від ваших вподобань. Кожна виготовлена ​​мийка проходить ретельну перевірку, що зводить до 0 ймовірність будь-яких дефектів. 

   Мийки з нержавіючої сталі нейтральні до будь-якого кольору і виглядають гармонійно в інтер'єрі. Дизайнери часто зупиняються на такому варіанті, адже податливість розмірів і варіантів форм забезпечує або контраст або ідеально непомітний перехід. Технологи Blanco створили нержавіючу сталь Durinox , яка є стійкою до механічних пошкоджень, тому залишається довший час візуально привабливою. Однією з переваг нержавіючої сталі є вибір різних типів поверхні – полірована, матова чи необроблена. Матові поверхні довший час приховують подряпини, але на них легше залишається вапняний наліт. Полірована поверхня забезпечує мийку блиском та гладкою поверхнею, яку легко чистити.

   Silgranit Puradur – матеріал для раковини , який розроблений таким чином, щоб протистояти бруду та подряпинам, він здатен витримати удар падаючого посуду. Поверхня без пор забезпечує високий рівень гігієнічності, адже бактеріям просто неможливо влізти в структуру раковини чи просто затриматись на її поверхні. Колірна гама цього матеріалу радує великим вибором та не піддається впливу зовнішніх факторів (сонячного проміння, проточної води, кольору залишених фруктів).

   Кераміка – традиційний матеріал для раковини. Покриття PuraPlus від Blanco робить поверхню керамічних мийок легкою у догляді та надзвичайно стійкою. 

    Усі мійки Blanco мають декілька варіантів розмірів, форм, способів кріплення та розміщення на робочій поверхні. Працівники компанії Meblens  готові надати більш конкретизовану інформацію про продукцію Blanco та ідеальну мийку.

   Змішувачі. Йдучи в ногу з часом та потребами споживачів компанія Blanco надає широкий асортимент змішувачів, які розділені за певними критеріями: формою, функціями та системою керування, дизайном (хром, нержавіюча сталь чи колір Silgranit), наявністю фільтрів. Є модель, розроблена для користувача-шульги, де важіль керування розташований зліва. 

   Системи для сміття. Правильний розподіл та утилізація сміття забезпечують не тільки добробут в оселі, але й позитивний вплив на навколишнє середовище. Система сортування сміття від Blanco елегантно зникає в шафі за кухонними фасадами. Висувні фасади забезпечують повноцінне використання кухонної шафи. При такому варіанті система сортування сміття замінює декілька непрактичних великих ємностей. Інколи, за вимогою клієнтів, для органічних відходів встановлюють інтегрований збирач сміття безпосередньо в стільницю. 

Приклади кухонь з продукцією Blanco є в нашому портфоліо .