Nivona

Nivona

Nivona - це бренд німецьких автоматичних кавомашин, які користуються популярністю як у спеціалізованих закладах, так і в домашніх умовах. Компанія-виробник була заснована в 2005 році Пітером Вільднером, Хансом Ерманном та Томасом Майєром, які самостійно розробляли та підбирали комплектуючі для техніки, виходячи з власного досвіду користування ковомашинами. В асортименті бренду кавоварки і кавомашини, кавомолки та всі аксесуари з розхідними матеріалами для обслуговування їх виробів. 

Компанія Nivona виготовляє якісну та надійну продукцію в середньому ціновому сегменті. Ковомашини Nivona відрізняються технічною продуманістю, елегантним і привабливим дизайном, легкістю в очищенні та користуванні. 

Основними перевагами кавомашин бренду Nivona є

- низький рівень шуму - надзвичайно тихий подрібнювач кавових зерен з шумоізоляцією, якого раніше не було в жодній автоматичній кавомашині;

- стильний і витончений дизайн - передня панель виготовлена із нержавіючої сталі з хромованими вставками;

- керування зі смартфону - додаток Nivona забезпечує дистанційне керування кавоваркою;

- європейське виробництво - всі деталі виготовляються в Швейцарії та Португалії, що дозволяє краще контролювати якість і швидше вводити інновації.

Функціональні процеси кавомашин забезпечують мінімум зусиль з вашого боку, адже вони запрограмовані на збереження в пам'яті декількох варіантів індивідуального приготування напитку, оснащені системою контролю обсягу порції і температури, програмою видалення накипу та очищення.

Кавомашини Nivona - результат впровадження інновацій в прилади домашнього користування для неперевершеного смаку улюбленого напитку! 

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-520

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-520

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-970

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-970

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-825

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-825

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-790

Кавомашина Nivona CafeRomatica NICR-790