Підсвітка: яка і чому?

Підсвітка: яка і чому?

З допомогою системи освітлення можна візуально збільшити приміщення, акцентувати увагу на певних деталях, використовувати освітлення за призначенням або лише як декоративну частину інтер’єру.

Компанія МEBLENS пропонує своїм клієнтам підсвітку від Hafele. Hafele - міжнародний  лідер з виробництва та продажу меблевої та столярної фурнітури. Компанія Hafele розвивається з 1923 року (м.Нагольд, Німеччина). За допомогою системи освітлення Loox робочі зони, демонстраційні вітрини, а також вітальні можуть підсвічуватися як для функціональних, так і для декоративних цілей. Системи освітлення для меблів від Hafele - це не тільки красиві, але і розумні, економічні системи. Завдяки датчикам включення різних типів, світло вмикається тоді, коли воно дійсно потрібне і самостійно вимкнеться без зусиль з вашого боку.

Світильники в шафах і шухлядах обладнані сенсорними датчиками руху, які реагують на відкриття і закриття. Світло автоматично вмикається, коли ви шукаєте одяг в шафі або столовий прилад в шухляді на кухні, освітлюючи весь вміст, і гасне коли пошук завершено.

Замість традиційних вимикачів, можлива комплектація системи освітлення інфрачервоними сенсорами. Суть роботи таких сенсорів в тому, що світильник вмикається за допомогою руху руки навпроти активного елементу без безпосереднього дотику до нього. Особливо актуальний такий спосіб управління освітленням для ванної кімнати, де висока ймовірність контакту вологих рук з вимикачем.

У сучасних світлодіодних світильниках для меблів також передбачені димери.

Димер - це пристрій, який регулює світло за допомогою зміни світлового потоку : від найяскравішого до приглушеного.

Використання інфрачервоних сенсорів, датчиків руху, сенсорів контролю відкриття дверей і димерів в системах освітлення - це не просто спосіб зробити освітлення приміщення більш зручним та функціональним, але і гарантія розумного витрачання електороенергії.

Якщо коротко, то це просто найкраща підсвітка, яка надійно слугує, тішить користувачів рівномірним світлом і легкістю користування довгі роки.

Попереджаючи ваші питання про звичайні Led-стрічки, відповідаємо: ви в праві обирати те, що подобається вам, але ми не монтуємо такі варіанти, бо не можемо гарантувати їх коректну роботу.

Важко визначитись з видом, розміщенням і теплотою підсвітки?

Для цього компанія Hafele створила спеціальний ресурс "Сервіс планування LOOX", де представлені різні кімнати житлових і комерційних приміщень. Ці кімнати є інтерактивними: ви можете вмикати/вимикати необхідне світло, обрати холодну/теплу підсвітку та її розміщення. Цей сервіс допоможе визначитись з оптимальним варіантом. 

Де можна побачити приклади меблів з підсвіткою Hafele?

Виставкові кухні в наших салонах оснащені підсвіткою Loox від Hafele з усіма додатковими функціями. Високий рівень довіри клієнтів до цього бренду засвідчує частота використання цих Led-стрічок в різних приміщеннях, наприклад, підсвітка: внутрішнього простору кухні, робочої поверхні, шафи, полиць гардеробної, острова. Ще більше об'єктів з використанням освітлення Hafele можна знайти в портфоліо наших робіт.

Демонстрація різних варіантів підсвітки для одного приміщення.

Підсвітка робочої поверхні.

Підсвітка робочої поверхні.

Внутрішня підсвітка для шафи.

Внутрішня підсвітка для шафи.

Підсвітка робочої поверхні і внутрішнього наповнення нижніх тумб.

Підсвітка робочої поверхні і внутрішнього наповнення нижніх тумб.