Представили Україну на виставці KBIS

Представили Україну на виставці KBIS

Відповідально і дуже хвилююче вперше представляти Україну на великих виставках. Особливо, якщо це такі потужні платформи, як KBIS.

Ми і ще 13 чудових виробників знайомили світ з українським продуктом в рамках колективного стенду в Лас-Вегасі цього року.

Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) - вже 60-та виставка в Північній Америці, яку організовує Національна асоціація кухонь і ванн NKBA. Щороку KBIS вітає тисячі кваліфікованих дизайнерів кухонь і ванн, дизайнерів інтер'єрів, дилерів, архітекторів, виставкових залів, будівельників на замовлення та ремонтників. Це місце, де креативність зустрічається з технологіями, а дизайн перетворюється на реальність.

Цього року брало участь більше 600 учасників та 400 000 відвідувачів. Варто зазначити, що Україна дебютувала на цій виставці вперше! 

Це були 3 дні насичених комунікацій та презентацій.

Основні висновки:

🖍️ якість українських матеріалів та продукції - одна з найвищих на ринку;

🖍️ вартість логістики не перевищує вартість інших постачальників (з Європи та Азії);

🖍️ в американському дизайні зараз тяжіють до європейського вигляду осель;

🖍️ гнучкість, адаптивність, екологічність - важливі компоненти;

🖍️ американців мало знають про український продукт, є доля скепсису, вони здивовані рівнем наших виробів;

🖍️ вони часто купують житло вже з готовими меблями, проте все ринок змінюється.

Для українського бізнесу - це «не оране поле», дуже багато роботи щодо інформування, виходу на ринок. Ми сподіваємося, що американський споживач гідно оцінить дизайн, якість та ергономіку наших виробів. Meblens вже має досвід реалізації в Торонто та не боїться викликів нових ринків!

Для нас - це дуже цінний досвід! KBIS є обов’язковим для будь-якої компанії, яка прагне розширити свій бренд, бути поміченим або йти в ногу з тенденціями. Ми дякуємо кожному, хто обирає наші меблі. Завдяки цьому ми маємо змогу розвиватися та брати участь у таких вагомих для України подіях.