Smeg - італійський дизайн, що запам'ятовується

Smeg - італійський дизайн, що запам'ятовується

  Історія бренду

   На півночі Італії в містечку Гуасталла (провінція Реджіо Емілія), Вітторіо Бертаццоні заснував компанію Smeg, яка в даний час є одним з лідерів у виробництві побутової техніки в країні.
Це сімейна компанія італійців, які займалися підприємництвом ще з 17 століття. З середини минулого століття починають виготовляти техніку, яка полегшувала б побут та вирізнялася своїм дизайном. Відтоді і зараз керівництво компанії очолює родина Бертаццоні.

   У кінці 50-х рр Smeg випустив одну з перших газових плит з автоматичним підпалом, запобіжником і таймером. У 1963 році почалося виробництво пральних і посудомийних машин. З середини 70-х рр була випускали перші вбудовані духові шафи і варильні поверхні, почали партнерські відносини зі всесвітньо відомими архітекторами та дизайнерами. У 90-х рр в асортимент Smeg були також додані мийки, витяжки та кольорові ретро холодильники в стилі 50-х, які незабаром стали іконою стилю в міжнародному масштабі.

   Зараз Smeg представляє побутову та професійну техніку: холодильники, варильні поверхні, витяжки, духові шафи, мікрохвильові печі, дрібну побутову техніку, пральні та сушильні машини, конвекційні печі, аксесуари, посуд, побутову хімію та ін. 

Історія бренду Smeg

Історія бренду Smeg

  Дизайн

   Компанія співпрацює з дизайнерами, митцями, відомими брендами, акцентуючи увагу на унікальному вигляді своїх виробів. Це кілька лінійок та окремих колекцій в сучасному, класичному та ретро стилях.  Колекції Smeg відрізняються багатою палітрою кольорів, пропонуючи, поряд з білим і чорним, оригінальні пастельні і металеві відтінки, а також насичені класичні тони. Ознайомимося з ними ближче.

  Dolce Stil Novo

   Відрізняється мінімалістичною обробкою з чорного скла Eclipse в поєднанні з міддю або нержавіючою сталлю. У цій серії виражена елегантна естетика, не підвладна часу. Гра кольору і світла створює об’єм навіть на монохромній поверхні. 
У серію входять: - 60-см духові шафи; 45-см компактні прилади, комбіновані з пароваркою або мікрохвильовою піччю; 45-см шафа шокової заморозки, винна шафа, кавомашина з ящиком сомельє, вакууматор, підігрівачі посуду; варильні поверхні c газовими пальниками Blade, індукційні і комбіновані поверхні; а також винна шафа з установкою під стільницю.

Витвір мистецтва, що перетворює практичні речі на дещо прекрасне.

Колекція Dolce Stil Novo - витвір мистецтва, що перетворює практичні речі на дещо прекрасне.

Колекція Dolce Stil Novo - витвір мистецтва, що перетворює практичні речі на дещо прекрасне.

  Cortina

   Лінійка натхненна давньою ремісничою традицією ковалів, які обробляли залізо високо в горах Італії. Підкреслює елегантність і привабливість предметів з кованого заліза. Ретельний відбір матеріалів, продумані деталі та оздоблення разом вражають, а широке використання кольору оживляє техніку і дає їй можливість залишатися поза часом.

Cortina - занурюючись в атмосферу давно минулих днів.

Cortina - занурюючись в атмосферу давно минулих днів.

Стиль 50-х

  Можна з упевненістю сказати, що ця лінійка, розроблена власною дизайн-студією Smeg, остаточно змінила погляд на побутові прилади.  Ретро-лінійка продуктів Smeg в стилі 50-х років вирізняється вінтажним дизайном (хвилеподібними лініями та яскравими кольорами), що ідеально поєднується з передовими технологіями. Холодильник, тостер або електрочайник цієї серії точно стане родзинкою вашого інтер'єру. 

Retro style - поєднання яскравих кольорів та плавних ліній

Retro style - поєднання яскравих кольорів та плавних ліній

Linea

У центрі концепції цієї серії лежить лінія. Проста, збалансована - саме втілення мінімалізму. Linea призначена для найсучасніших кухонь. Linea відрізняється склом Stopsol® - надміцним матеріалом з кристалічною напівпрозорістю і дзеркальним ефектом, що в поєднанні з сатинованою нержавіючою сталлю надає приладам цієї серії особливу красу. Елегантна, проста і красиво задумана колекція доступна в білому, чорному або сріблястому кольорі, а також у відтінку нержавіючої сталі.

Linea - симетрична естетика та мінімалізм

Linea - симетрична естетика та мінімалізм

Portofino

Джерелом натхнення при створенні серії стала яскрава палітра фарб маленьких середземноморських бухт. Портофіно - мальовнича гавань, оточена оливковими деревами, - являє собою природну коштовність, що розташувалася на краю Гольфо-дель-Тігуліо. Яскраві кольори чудово поєднуються з холодним блиском нержавіючої сталі. До лінійки входять професійні варочні центри (варильна поверхня індукційна або газова об'єднана з духовою шафою, а настінні витяжки).

Portofino - поєднання класики і сучасних трендів.

Portofino - поєднання класики і сучасних трендів.

Classica

Це перша дизайнерська серія, розроблена в співпраці з архітектором Guido Canali. Серія виділяється унікальними поворотними перемикачами і ручками духових шаф, чиї чисті, витончені і сучасні форми комбінуються з елементами промислового дизайну.

Classica - компактні об'єми та чисті форми

Classica - компактні об'єми та чисті форми

Coloniale

Спеціально розроблена для людей, які цінують вишуканий стиль традиційних інтер'єрів, серія включає прилади, які допомагають створити унікальну атмосферу на кухні. Духові шафи, мікрохвильові печі, варильні панелі, кавоварки та витяжки Coloniale додадуть в  привнести в дім нотку вишуканості.

Coloniale - можливість знову пережити тепло і затишок кухонь минулого

Coloniale - можливість знову пережити тепло і затишок кухонь минулого

Victoria

Натхненний найпершою плитою Smeg "Elisabeth", випущеною в 1948 році, асортимент Victoria прекрасно відображає суть позачасового класичного дизайну і ексклюзивну естетику, завдяки пізнаваному логотипу Smeg, солідною панеллю управління і преміальній якості збірки.

Victoria - любов до деталей та пристрасть до традицій

Victoria - любов до деталей та пристрасть до традицій

Колекції, натхненні колабораціями з брендами та митцями

Dolce & Gabbana

В співпраці з модним домом Smeg створили цілу лінійку яскравих приладів. Ексклюзивний дизайн малої побутової техніки набув неповторних рис стилю Dolce&Gabbana. На корпусах кавоварок, електрочайників, блендерів, тостерів, соковитискачів яскраво промальовані золоті лимони, цитрусові, квітки опунції, яскраві червоні вишні. Усі підібрані графічні елементи – частина сицилійського художнього мистецтва.

Smeg та Dolce & Gabbana - втілення творчої думки «made in Italy».

Smeg та Dolce & Gabbana - втілення творчої думки «made in Italy».

Арт-об'єкти від видатних українських майстрів

Ручний розпис холодильників українськими художниками

Як придбати техніку?

Ми пропонуємо своїм клієнтам повний пакет послуг: від допомоги в виборі необхідної моделі до доставки, монтажу та наданні офіційної гарантії. Коли обираєте прилади преміум сегменту, то радимо довіряти офіційним дистриб'юторам і постачальникам, щоб отримати весь комплекс гарантійних послуг та не турбуватися. Для замовлення меблів та техніки зв'яжіться з нами зручним для вас способом.
Бренди, техніку яких ми представляємо можна побачити тут