Сортування сміття - свідомий вибір. Якому бренду надати перевагу?

Сортування сміття - свідомий вибір. Якому бренду надати перевагу?

   Розділення відходів на різні групи для подальшої переробки є не просто трендом, а показником свідомого ставлення до навколишнього середовища та природи, яка нас оточує. Компанія Meblens займає активну позицію щодо подальшої переробки відходів, тому пропонує варіанти для сортування сміття, які не тільки безпосередньо виконають свою основну функцію, а й не займуть місця більше звичайного смітника, ховаючись за фасадом кухні. Якісно виготовлена та продумана система розділення відходів допоможе максимально використати глибину кухонної тумби. Meblens пропонує системи сортування сміття від декількох відомих у всьому світі виробників.

   Blanco. Зовнішній вигляд системи впорядкування відходів дозволяє не приховувати їх – елементи з темного пластику та алюмінію виглядають стильно та сучасно. Системи для сміття Blanco підходять до всіх базових шаф стандартних розмірів, тому вони поєднуються практично з будь-яким плануванням кухні. Фірма пропонує ємності різних розмірів, що дозволяє їх комбінації в залежності від побутових звичок користувачів та організувати простір так, щоб не обмежити функціональність змішувача або відвідної арматури. Blanco пропонує різні типи систем для  розділення сміття залежно від фасаду – висувного чи закріпленого на петлях. Міцна кришка висувної системи може використовуватися як практичне місце для зберігання речей. Вбудований висувний органайзер забезпечує додаткове місце для зберігання, а зручний елемент Movex для відкривання шафи ногою робить систему для розділення сміття ще більш практичною. Більше про бренд Blanco можна дізнатися в статті.   

 Franke. Сортування відходів здійснюється кількома простими кроками, не вимагає багато зусиль та приносить багато користі. Все, що потрібно – мати надійну систему поділу відходів із чіткими їх розмежуванням. Система розподілу сміття Franke Sorter FX є доповненням до будь-якої кухні зі стандартними дверцятами, точно вписуючись в їх основу. Кожна ємність доповнена ручкою з допомогою якої можна закріплювати мішки для сміття. Franke EasySort – поєднання контейнерів, виготовлених з переробленої сировини з антисептичним ефектом. Система розроблена для висувних шаф і пропонує 4 комбінації контейнерів загальним об’ємом до 44 літрів. Franke Sorter Pivot та Sorter Mini– це системи розділення відходів, монтаж яких проводиться на бічні стінки шафи. Їх основа – перероблений пластик легкий в догляді. 

   Inoxa . Усі контейнери даного бренду як окремі, так і поєднані в систему виготовлені з нетоксичного пластику. Система складається з двох чи більше ємностей, різних розмірів та з різним типом монтажу. Найчастіше вага розділених відходів переноситься на механізм або дно кухонної шафи, тому потрібно заздалегідь продумати яких саме розмірів потрібні контейнери. Inoxa , як додатковий бонус, пропонує споживачам металеву ємність, як доповнення системи сортування для зберігання миючих засобів та аксесуарів для прибирання. Контейнери будь-яких розмірів виготовляються в комплекті з кришкою, яка запобігає розповсюдженню неприємних запахів в приміщенні. Кришки всіх контейнерів відкриваються вручну, а ручки для їх виймання слугують фіксаторами поліетиленових мішечків.

   Gollinucci. Зацікавившись ідеєю сортування сміття, яку започаткували в Німеччині, компанія Gollinucci виготовила урни з притаманним італійцям дизайнерським шиком. Ці сортери відходів не тільки практичні, а й естетично привабливі. Gollinucci пропонує споживачам комплекти смітників, які в основному розділені за висотою. Кришка урн може відкриватися вручну або автоматично при відкритті дверцят, є можливість використовувати одну кришку для всіх контейнерів з монтажем до боків шафи. Деякі смітники обладнані запатентованою системою розпилення розчину Myzyne , вмонтованою в кришку, без запаху на основі натуральних інгредієнтів для усунення неприємних запахів органічних відходів. Комбінацію контейнерів можна доповнити місткістю з розділювачами для миючих засобів.

   Vauth Sagel. Утилізація відходів – велика тема для кухонь різних розмірів. Німецька компанія Vauth Sagel розробила комплекти смітників, які розташовуються тільки у виїздній шухляді зі спеціально розробленою фіксацією, яка запобігає вібрації контейнерів. Це мінімізує рівень шуму при русі шухляди. Також такі ємності оснащені кришкою з порошковим покриттям, призначенням якого є нейтралізація неприємних запахів.