Тренди в дизайні інтер'єру і меблів 2022

Тренди в дизайні інтер'єру і меблів 2022

Поняття краси та функціональності - справа дуже особиста та суб'єктивна, проте є речі до яких люди прагнуть завжди - всі хочуть оповити себе комфортом та естетично привабливим інтер'єром.

Ми проаналізували десятки статей, щоб підготувати цей матеріал. Отож, які зміни у вигляді наших осель принесе цей рік:

1. Panton вже визначив колір року - барвінковий Very Peri. І не дарма! Прогнозується поступовий відхід від чистого мінімалізму, монохромних, білих інтер’єрів. Дизайнери запевняють, що зелений і теракотовий кольори завоюють лідерство. Натхнення шукаємо в природі.

2. Матеріали: дерево, камінь, глина. Отож стільниці з керамограніту або Lapitec будуть пануючими, а для фасадів і декору буде більше використовуватися дерево, фрезерований МДФ (фарбований в трендові відтінки), дерев’яні декори ЛДСП або HPL.

3. Дизайн стає затишнішим, він має «обіймати» свого господаря, запанують м’які округлі форми, фактурні поверхні.

4. Окрасою кімнати стане вінтажне шкіряне крісло, пуф з бахромою, настільна лампа-грибок 70-х, комод бабусі, шерстяний килим з подорожі. Єдина умова - функціональність. Кожна річ має нести практичне застосування. Якщо це антикварна ваза, то ставити туди квіти; тарілка з Мексики - використовувати. Жодних безсенсовних пилезбирачів!

5. Стирання кордонів кімнат. Книжкова шафа на кухні, винна в вітальні, а ванна чаша - в спальні - тренд. Простір підлаштовується під вас. І в будь який момент кухонний острів може стати робочим місцем, а балкон дитячим куточком творчості.

6. Любов до вінтажу та стиль французького провансу не має позбавляти комфорту. Застосовуйте сучасні технології сміливо! Тим паче таку техніку можна придбати у нас.

Фото наші і з мережі.

Головне, щоб в оселі було комфортно для вас! Ви не мусите дотримуватися трендів, щоб мати свою ідеальну квартиру чи дім! Або ж можна використати лише ті елементи з трендових, які близькі вам. Дизайн зараз - це більше про індивідуальність, сміливість самовираження та відхід від канонів!

З радістю втілимо в життя вашу меблеву мрію!

Працюємо по всій Україні і за її межами!