Тренди в інтер'єрі 2024

Тренди в інтер'єрі 2024

Настав час зануритися у захопливий світ інновацій і естетики, що характеризує дизайн інтер'єру 2024 року.

1. Найглобальніший тренд - роздратування швидкоплинністю. У дизайні люди починають тяжіти до прийомів, які є поза часом. Мода, тренди, новинки - за всім не уженешся і цього не потрібно. Краще обрати речі, що подобаються вам, які слугують довго, якісні та надійні рішення.

2. Дофаміновий декор - інтер’єр, що дарує позитивні емоції. Відхід від занадто стерильних, мінімалістичних осель продовжується. Додайте фарб, яко відчуваєте, що це потрібно. Психологія, ментальне здоров’я, вплив інтер’єру на свій стан - це актуально.

3. Правдивість та життя. Усвідомлення, що речі зношуються, що на них є сліди життя і це нормально. Подряпини на мийці з нержавійки, не ідеально відштукатурені стіни, корозія на металі, сліди зносу на ретро предметах.

4. Зв’язок з природою - глобальний тренд, який тільки набирає обертів. Дерево, камінь, шерсть, матові поверхні, землисті відтінки, зелень, відповідальне споживання, вибір місцевих виробників - маленькі складові глобального руху.

5. Тиха розкіш - новий термін, який звучить все частіше. Антонім слову «тренд», який говорить про стратегічний, інвестиційний підхід до речей. Про якість, про смак, про індивідуалізм, про баланс, про унікальність.

І тезисно про меблі:

1. Меблі здатні стати новим ключовим предметом простору, навколо якого будується уся концепція інтер’єру. Це не просто доповнення простору, а головна його частина, функціональна та естетична.

2. Більше дерева - темного, насиченого, з коричневим підтоном. Ми помітили значну зацікавленість шпоном цього року і вже зовсім скоро відзнімкуємо кілька готових реалізацій.

3. Каменю стає все більше. І тепер це не лише біла поверхня під мармур, але й більш насичені сміливі декори. Зверніть увагу на нові колекції штучного каменю, керамограніту - вони є в наших салонах. Стільниця здатна стати головним акцентом на кухні чи у ванній, а інтенсивний малюнок - практичним рішенням.

4. Освітлення внутрішнього простору меблів, робочої поверхні, ефект підсвічування. Багатошаровість та стриманість

Завершуючи наш огляд трендів, дозвольте підкреслити, що дизайн - це не лише те, як виглядає ваше помешкання, але й те, як воно відображає ваш спосіб життя, цінності та ставлення до довкілля. Зберігаючи баланс між естетикою, практичністю та екологічною стійкістю, ми з радістю допоможемо вам створити такий простір!