Органайзери для шаф та гардеробних Unihopper

Органайзери для шаф та гардеробних Unihopper

Група Grasshopper, заснована наприкінці 1990-х років, є міжнародним підприємством, що виробляє високоякісні компоненти Unihopper і GH-Pro.

Unihopper – це один з найкращих імен та виробників мебельної фурнітури, комплектуючих для меблів та аксесуарів преміум класу. В галузі виробництва меблів вже 20 років з власним відділом дослідження і розробки. Cвої філіали налічують в багатьох країнах світу: Україна, Росія, Іран, Індія, Китай, Корея, Тайвань, Південна Африка, Колумбія та Канада...

Наповнення для шаф і гардеробних кімнат від європейського бренду Unihopper оригінальне та вирізняється. Всі полиці та аксесуари привертають до себе увагу. Фурнітура, розроблена спеціально для тих, хто віддає перевагу статусу і максимальному комфорту. Всі корзини, полиці, брючниці та органайзери оснащені синхронізованими напрямними з безшумним закриванням та повним висуванням. Вся продукція цього бренду виконана з високоякісних матеріалів, вона надійна і радуватиме вас довгі роки.

Пропонуємо розглянути більш детальніше рішення, які ми часто використовуємо для наших клієнтів: поворотно-висувна система для взуття, шухляда-органайзер для прикрас та аксесуарів, тримач для штанів, шухляди для взуття, кутова штанга для вішаків.

Поворотно-висувна система для взуття

Поворотна система з 12 полиць, що вміщує до 50 пар взуття. Є міцною і стійкою конструкцією. Ця модель проста у використанні, комфортна та компактна, вона може бути встановлена навіть у невеликому приміщенні. Система може бути монтована, як у шафі так і у гардеробній. Конструкція складається з 12 полиць, що обертаються на 180°, як в одну сторону, так і в іншу, тим самим забезпечуючи легкий доступ до вмісту.

Поворотно-висувана система для взуття Unihopper

Поворотно-висувана система для взуття Unihopper

Шухляда-органайзер для прикрас та аксесуарів

 Якщо скласти разом годинник, браслети, каблучки, сережки, брошки, кольє, ланцюжки, окуляри, то загубитися в цьому дуже просто. Але як же надихає, коли кожен виріб має своє місце, годинник акуратно лежить на подушечці, а не безладно розкиданий по шухлядці столу або в черговій тумбочці. Тому це буде чудовим рішенням для зберігання ваших прикрас, різноманітних аксесуарів та біжутерії.

Шухляда-органайзер для прикрас

Шухляда-органайзер для прикрас

Тримач для штанів

Просте та багатофункціональне рішення з міцною алюмінієвою рамою, що допоможе зберегти вам місце в шафі. Кожен з тримачів має актиковзаюче покриття. Ви можете змінити їх кількість за бажанням,.

Тримач для штанів

Тримач для штанів

Шухляди для взуття

Більше ніякого порпання у шафі в пошуках необхідної пари взуття! Металічна конструкція цієї полиці для взуття підходить як для зберігання дизайнерських туфель на шпильках, так і для трекінгових кросівок. Полиця для взуття має два рівні та максимально ефективно використовує простір. Завдяки тому, що шухляда висувається, можна легко побачити та дістати все взуття. Міцна конструкція, яку легко чистити.

Шухляда для взуття

Шухляда для взуття

Кутова штанга для вішаків

Кутова штанга для вішаків

Кутова штанга для вішаків

Бренд пропонує різноманітні рішення для зберігання вашого одягу, в тому числі штанги для вішаків з підсвіткою, кутові, з антиковзаючим покриттям та кріпленням догори. Асортимент дозволяє обрати рішення, потрібне саме для вашої шафи чи гардеробної.

Хочете детальніше ознайомитися з даними варіантами та вартістю? Зв'яжіться з нами зручним для вас способом.