Важливий пост про ціну! Як зекономити кошти і не втратити якість

Важливий пост про ціну! Як зекономити кошти і не втратити якість

Думаєте не можливо? Ми навчимо як!

Ви вже знаєте, що ціна залежить від площі меблювання, складності виробництва, кількості механізмів, підсвітки та техніки. 

Які ж залишаються варіанти економити, якщо вже не хочеться поступатися у вигляді та функціональності меблів?

- Попередній договір: усі іноземні матеріали (а їх великий обсяг) закуповуються в євро, узгоджуються в перерахунку на курс в ₴. Отже, при зміні курсу ви впевнені в ціні! А для нас це зручності планування завантаження виробництва та логістичних процесів.

- Повне меблювання житла. Якщо ви замовите кухню, а через півроку шафу, а потім ще вітальню то це вийде дорожче, ніж усе одразу. Чому? Економія часу дизайнера, технолога, монтажників, що не ідуть до вас кілька разів. Якщо меблі в одному стилі, то залишки матеріалів від, наприклад, кухні не утилізуються, а використовуються для інших ваших меблів! Враховуючи це ми можемо обґрунтовано знизити ціну, адже теж економимо свої ресурси.

- Партнерські зв'язки. Ми довгий час співпрацюємо з великою кількістю постачальників матеріалів, техніки та ремонтними компаніями. Тому вони надають знижки нашим клієнтам. Непоганим бонусом є, наприклад, 10% знижки на плитку в будівельному магазині або додаткові знижки в салоні штор. 

- Гарантії. Маючи офіційні гарантії від нас, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на обслуговування випадкових негараздів. 

- Техніка. Ми пропонуємо вам техніку улюбленого бренду, проаналізуємо параметри, замовимо, збережемо на складі до моменту монтажу. Ми маємо тих самих постачальників, що і найбільші магазини техніки України, тому в ціні не програєте, а в часі та сервісі точно виграєте. 

Ось такі значні переваги можна отримати при замовленні меблів у нас, не втрачаючи при цьому якості, бажаного вигляду та функціональності меблевої гарнітури.

Отож, чекаємо на ваші заявки! А пригоститися смачною кавою та обговорити детально ваш проєкт можна в наших салонах у Львові: вул. Кульпарківська 226В, або просп. Чорновола 16Г.