Відкриття на дотик: меблі без ручок

Відкриття на дотик: меблі без ручок

Цінність кухні, як і решти меблів, залежить не тільки від матеріалів, із яких вони зроблені. Меблі, які відкриваються без зайвих зусиль, шухляди, що плавно ковзають навіть за повного завантаження – це те, що вирізняє красивий й практичний гарнітур. 

Вистачить дотику до фасаду, щоб шухляди й підіймачі відкрилися ніби самі собою – з електричною технологією руху Servo-Drive. Опустити фасади з підіймачами можна, натиснувши на зручно розташовану кнопку. Цю технологію можна застосувати також як окреме рішення для холодильника або шухляди для сміття.

Відкрити і закрити одним рухом – це SERVO-DRIVE

Servo-Drive- електрична технологія відкривання меблів без накладних ручок, розроблена компанією Blum. Технологія руху забезпечує відкривання шухляди, дверцят чи вбудованої побутової техніки шляхом легкого дотику до фасаду. Система Servo-Drive адаптована для всіх видів конструкцій

Servo-Drive Flex- система призначена для відкривання вбудованої техніки прихованої фасадною частиною меблів. Використовується для холодильників, морозильних камер та посудомийних машин. Розумна система може відрізнити короткий дотик від тривалішого контакту, що запобігає випадковому спрацюванню механізму. Також Servo-Drive Flex оснащена функцією самозачинення для тих випадків, коли після спрацювання механізму дверцята не відкрили. Не має значення розмір чи вага дверцят побутової техніки Servo-Drive Flex однаково легко виконає свою функцію.

Servo-Drive uno призначений для шухляд, які можна відкрити торкнувшись до фасаду коліном, стегном чи стопою. Не має значення розмір і наповнення шухляд - Servo-Drive uno завжди відмінно спрацьовує. Такий спосіб відкриття завжди забезпечує вільні руки. Коли шухляда потрапляє на перепону – вона автоматично припиняє свій рух, унеможливлюючи травмування.

Servo-Drive для Aventos забезпечує піднімання фасадів верхніх шафок для звільнення робочого простору і зручного доступу до їх вмісту. Якщо на шляху трапиться перепона, процес руху зупиниться. Опустити фасад можна з допомогою радіокнопки, розташованої в боковині корпусу. Встановлення Servo-Drive для Aventos не є перешкодою для відкривання дверцят вручну у будь-який час, що не впливає на сам механізм.

При потребі Servo-Drive можна вимкнути, щоб помити фасади, а саму технологію руху доповнити системою плавного і безшумного дотягу під назвою Blumotion, виробництва фірми Blum

Як працює технологія Servo-Drive можна побачити в наших салонах або в шоу-румах компанії Blum. 

Різноманітні технології руху від компанії Blum