Винні шафи та холодильники в інтер'єрі: техніка та імітація меблевими вітринами

Винні шафи та холодильники в інтер'єрі: техніка та імітація меблевими вітринами

Винні холодильники часто називають винними шафами, вони стають все більш популярними, адже вони дозволяють зберігати вино в оптимальних умовах, щоб воно розкрило свій найкращий смак та аромат.

Переваги використання винних холодильників:

*Підтримка постійної температури: вино чутливе до перепадів температур, тому винні шафи та холодильники підтримують постійну температуру, що є оптимальною для зберігання вина.

*Контроль вологості: висока або низька вологість може негативно вплинути на стан вина. Винні шафи та холодильники підтримують оптимальний рівень вологості, щоб вино не псувалося.

*Захист від світла: ультрафіолетове світло може пошкодити вино, тому винні шафи та холодильники оснащені дверцятами з темного скла, які захищають вино від світла.

*Захист від вібрації: вібрація може негативно вплинути на процес старіння вина. Винні шафи та холодильники оснащені спеціальними системами, які поглинають вібрацію.

Бувають різних розмірів, стилів та цінових категорій. Це можуть бути прилади, що вміщають від 6 пляшок до 50 і більше. Мають класичний дизайн з деревом або сучасний зі склом та металом. Вартість залежить від виробника, моделі та функціоналу шафи і починається від 8-9 тисяч грн. Ми рекомендуємо все ж обирати більш надійні варіанти середнього та високого цінового сегменту. Холодильна винна шафа, як і звичайні холодильники може бути вмонтованою або окремостоячою.

Розглянемо детальніше вбудовану винну шафу бренду Liebherr на невелику кількість пляшок

Вбудована винна шафа Liebherr WKEgb 582 розроблена для вбудовування на рівні очей і підійде для невеликої колекції вина до 18 пляшок. Модель дозволяє забезпечити ідеальні умови зберігання благородного напою. Чорний корпус, прозорі тоновані дверцята, дві висувні полиці з натурального дерева та цифровий індикатор температурного режиму дозволять моделі зайняти гідне місце в інтер'єрі будь-якого стилю.

Шафа відмінної якості забезпечена безліччю сучасних технологічних рішень: точне регулювання температури від +5 °C до +20 °C, оптимальна вологість камери, вугільний фільтр, безшумна робота, функція підігріву, захист від дітей, сигналізація відчинених дверей. Клас енергоспоживання А+, м'яке та плавне закриття дверцят, сенсорне керування.

Якщо ви сумніваєтеся якому бренду чи моделі віддати перевагу наші дизайнери допоможуть з вибором та попіклуються про доставку та монтаж техніки під час монтажу меблів. Ми надаємо гарантію на техніку, придбану у нас, оскільки співпрацюємо виключно з офіційним дистриб'ютором.

Розглянемо варіант імітації винної шафи меблевою вітриною

Якщо ви не хочете купувати винний холодильник, ви можете імітувати його меблевою вітриною. Для цього вам знадобиться вітрина з темного скла та полицями, на яких можна розмістити пляшки вина. Підсвітка внутрішнього простору створить додатковий акцент на цю зону в інтер'єрі.

Звісно, такий варіант не забезпечить оптимальної вологості та температури для напоїв, проте виконує чудово декоративну роль. Вітрина може мати довільний розмір та колір, її можна використовувати і для зберігання інших предметів, таких як посуд, книги або сувеніри. Для виготовлення вітрини можна використати різноманітні матеріали, які б ідеально інтегрувалися в ваші меблі: прозоре або тоноване скло, дерево, шпон, фарбований та фрезерований МДФ, метал, компактплита і т.д.

Вибір між винним холодильником та меблевою вітриною залежить від ваших потреб та бюджету. Якщо ви плануєте зберігати коштовні напої, для вас важлива можливість отримати швидко улюблений напій в оптимальній температурі, то винний холодильник стане хорошим рішенням. Якщо ж це більше елемент дизайну, то варто надати перевагу меблевій вітрині.

Більше про меблі, дизайн та побутову техніку в нашому блозі.