Витяжки Elica

Витяжки Elica

Історія бренду

Elica - італійська компанія, заснована в 1970 році, яка розробляє та виробляє кухонні витяжки, індукційні плити та бойлери.

Компанія Elica була заснована в 1970 році (в цьому ж році з'явилася перша витяжка бренду). Завдяки співпраці з дизайнерами наприкінці XX ст. бренд починає рухатися в сторону більш естетичних і стильних виробів: відхід від погляду на витяжку лише як на прилад з певною функцією, і перехід до нового бачення, де витяжка стає не лише предметом декору, але й мусить викликати певну емоцію. Понад 50 років досвіду дозволили #elica створити справжній прорив та революцію в зовнішньому вигляді та характеристиках кухонних витяжок і варильних поверхонь. Вони перетворили прості побутові прилади в справжні дизайнерські елементи декору.

Соціальна і екологічна відповідальність

Для Elica соціальна відповідальність — це поєднання чотирьох важливих елементів: бізнесу, охорони природи, спільноти та культури. Людські ресурси є головним секретом Elica, і це відображається в підході до підвищення цінності людського капіталу шляхом поєднання якостей окремої людини з цінностями всієї компанії. Компанія визнана тим, що ставить людей у ​​центр своїх проектів.

Бренд дотримується всіх чинних екологічних норм, відповідає міжнародним добровільним стандартам, працює над зменшенням споживання невідновлюваних джерел енергії. Elica отримала сертифікат UNI EN ISO 14001 для своєї EMS – системи управління навколишнім середовищем, дотримується вказівок та процедур щодо поводження з хімічними речовинами, включаючи інформацію про запобіжні заходи для безпеки працівників і навколишнього середовища. 

Elica відкрила власну фотоелектричну установку. Система здатна покрити 35% потреб заводу в електроенергії, забезпечуючи 1 240 000 кВт/год на рік і уникаючи викидів 765 тонн CO2. Це еквівалентно 76 500 деревам, 6,6 мільйонам кілометрів на автомобілі або річному споживанню енергії 128 квартирами площею 100 м2.

Асортимент приладів для кухонь

Острівна витяжка Elica на нашій реалізованій кухні:

Ми допоможемо вам визначитися з брендом побутової техніки, обрати потрібну модель, виходячи з необхідного функціоналу та цінового запиту. Крім того, перевагою замовлення техніки у нас є: широкий вибір брендів, самостійно замовляємо, доставляємо та зберігаємо на нашому складі до моменту монтажу, монтуємо разом з меблями, офіційна гарантія.