Як організувати порядок в шухлядах?

Як організувати порядок в шухлядах?

Комфорт користування меблями (та і, взагалі, щоденних ритуалів) полягає в дрібницях! Тому, сьогодні поговоримо з вами про речі, які полегшують життя.

Ви можете замовити кухню, де усі зони розміщенні в правильній послідовності, де висота стільниці буде відповідати вашому зросту, а її глибина забезпечить потребу в просторій робочій поверхні, шухляди будуть відкриватися на дотик, а підсвітка вмикатиметься одним помахом руки,  але при цьому відчувати щоденний дискомфорт через пошук потрібної речі.

Це дратує, це краде дорогоцінний час.

В нас є рішення! Воно просте і очевидне - це розділювачі.

З ними вам не доведеться шукати довго потрібний столовий прибор на кухні чи аксесуар в гардеробній. Вони не лише виконують роль сортування по категоріях, але й утримують предмети від падіння/висипання/стуку.

Фірма Blum для якісного зберігання вмісту шухляд розробила розділювачі двох видів.

   Ambia-Line – адаптивна система внутрішніх розділювачів, яка фіксується з допомогою магніту. Форму розділювачів можна змінювати в залежності від того, що зберігається в шухляді. Розділювачі не тільки кріпляться до царги, а й примагнічуються між собою. Естетична складова зберігається завдяки строгому елегантному дизайну. Завдяки чіткому розділенні простору речі мають конкретне місце і не плутаються між собою. Все потрібне під рукою. При відкриванні шухляди нічого з вмісту не змінить положення, адже розділювачі мають антиковзкі краї.

   Orga-Line – система розподілу внутрішнього наповнення шухляд з допомогою розділювачів та лотків. Їх можна розміщувати в будь-якому порядку, залежно від розміру шухляд та майбутнього їх вмісту. Лотки для столових приборів чудово поєднуються з тримачем для ножів та різаком для плівки чи фольги. З допомогою поперечних розділювачів можливий розподіл предметів великих розмірів. Лотки лінійки Orga- Line виготовлені з нержавіючої сталі, що робить їх легкими в догляді: можна мити в посудомийній машині, а округла форма дна забезпечує легкий доступ до їх вмісту. 

   Основними перевагами розділювачів від Blum є:

- лотки і рамки можна комбінувати індивідуально і розміщувати довільно;

- комплекти для повного або часткового заповнення шухляд;

- міжсекційні розділювачі забезпечують добру оглядовість у шухлядах;

- водостійкі матеріали можна застосовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю;

- можна мити в посудомийній машині;

- підходять для будь-якого типу шухляд і їх вмісту: для ванних кімнат, кухонного начиння, вітальні чи аксесуарів в передпокої;

- розділювачі Blum легко поєднуються з «кухонними помічниками»: тримачами для тарілок чи спецій, різаками для плівки чи фольги, підставкою для ножів.

   Компанія Blum гарантує довготривалий термін служби своїх виробів, а менеджери Meblens допоможуть підібрати комплект, який відповідатиме Вашим потребам.  

В нашому Портфоліо є багато прикладів кухонь, оснащених розділювачами.  Хочете побачити варіанти організації простору в шухлядах вживу? Відчути на дотик? Завітайте в наші салони у Львові:

🔸вул.Кульпарківська, 226 В

🔸просп.Чорновола, 16 Г

Ми з Вами на зв’язку офлайн і онлайн:

Пн-пт:10:00-19:00

Сб: 10:00-17:00

Розділювачі Ambia-Line

Розділювачі Orga-Line