Lapitec - найкраща стільниця для кухні родом з Італії

Lapitec - найкраща стільниця для кухні родом з Італії

На сьогоднішній день виробники меблів пропонують широкий вибір стільниць для кухні, особливе місце серед яких посідає Lapitec.

Стільниця італійського виробництва являє собою інноваційний повнотілий пічний камінь, основними характеристиками  якого є:

  • Гігієнічність – гладенька поверхня без пор, яка не вбирає вологу, легко миється ганчіркою з теплою водою, стійка до утворення плям, не чутлива до кислот та розчинників.
  • Стійкість до подряпин – дуже тверда поверхня, стійка до подряпин та абразивів.
  • Жаротривка поверхня – жаротривка та вогнетривка поверхня, яка не піддається впливу ультрафіолету.
  • Екологічність – матеріали стільниці не містять смол та нафтопродуктів для безпеки користувачів.
  • Самоочисні властивості – завдяки вмісту оксиду титану, поверхня стійка до дії бактерій, цвілі та грибків.

   Основним недоліком такого матеріалу є його вартість. Також відмітимо вузьку палітру декорів: оскільки це натуральний матеріал, то усі відтінки максимально природні.

 Lapitec розроблений, щоб витримувати випробування часом та активною експлуатацією. Оскільки він неймовірно зносостійкий і його практично неможливо пошкодити сфера застосування цього каменю не обмежується тільки кухонним простором. З каменю Lapitec можна зробити ідеальну робочу стільницю, камін або підлогу у ванну, використати для облицювання зовнішніх чи внутрішніх стін будинку.  

В нашому портфоліо є реалізовані об'єкти, де використовувався цей інноваційний матеріал, наприклад:  сіра стільниця для барної стійки, бокові частини та стільниця островів кухонь в білому кольорі та декорі під мармур

Острів та стільниця в білому кольорі

Острів та стільниця в білому кольорі

Основна стільниця і білому кольорі

Основна стільниця і білому кольорі

Острів та стільниця з Lapitec в декорі білого мармуру

Острів та стільниця з Lapitec в декорі білого мармуру