Магічний кут - механізми для кухні з доступом в кут

Магічний кут - механізми для кухні з доступом в кут

Кут кухні є одним з найважчих для проєктування місць. Якщо зробити просто шухляди, то є ризик "вкрасти" багато місця та не використати його з користю. Це особливо критично для маленьких приміщень кухні, де кожен см важливий.

Для вас ми підібрали кілька варіантів механізмів та рішень для кута кухні, які користуються найбільшою популярністю у наших клієнтів.

1. Першим рішенням, яке користується попитом є шухляда Space Corner від австрійського виробника Blum. Детально її ми розглянули окремо в статті.

Space Corner від Blum

Space Corner від Blum

2. Кутовий механізм LeMans II від Kessebohmer (Hafele). Варто зазначити, що крім меблевої фурнітури ми часто використовуємо підсвітку від Hafele (про неї в статті).

LeMans II може мати 2 або чотири полиці, які висуваються не залежно одна від одної.

LeMans II може мати 2 або чотири полиці, які висуваються не залежно одна від одної.

Рух механізму LeMans II від Kessebohmer

Цей механізм представлений в нашому меблевому салоні у Львові (Кульпарківська 226 В).

3. Механізм Cornerstone від Vauth-Sagel. Нагадуємо, що компанія Meblens є офіційним представником продукції бренду Vauth-Sagel. Полиці цього механізму висуваються далеко за межі корпусу і забезпечують оптимальний доступ до вмісту тумби. Витримують загальне навантаження 40 кг.

Полиці можна регулювати за висотою, щоб помістити потрібні продукти чи посуд

Цей механізм представлений в нашому меблевому салоні у Львові (проспект Чорновола 16 Г). 

В мережі Інтернет та на виставках можна зустріти безліч рішень для кутової тумби. В своїй роботі ми використовуємо лише надійні рішення, які зберігають свої функціональні властивості при багаторічній експлуатації. Якщо вам сподобався певний механізм або хочете отримати консультацію відносно інших, не представлених в цій статті, то можете запитати про нього в нашого менеджера. Він проконсультує вас стосовно можливості і доцільності використання такого рішення для вашої кухні. Зазначимо, що такі  системи можна використовувати не лише для кухні, але й для інших меблів.