Тест-драйв кухні. Як відтворити майбутню кухні в реальному розмірі безкоштовно

Тест-драйв кухні. Як відтворити майбутню кухні в реальному розмірі безкоштовно

Люди бувають складно уявити собі в реальному розмірі інвентарю майбутньої кухні, а її функціональність зовсім нереально. У салонах функціонал демонструється окремо один від одного – у виставковій кухні неможливо об’єднати всі компанії-виробники. Саме для того, щоб ви не просто вказали, це місце розташування ваших майбутніх меблів на кухні з усіма наповненнями компанії Blum у всіх великих містах України відкрила шоу-руми. Вони призначені для того, щоб люди оглянули пропоновані компанією винаходи і вибрали для себе найкращий варіант. 

   Тест-драйв кухні включає в себе:

  1. Створення макету всієї частини гарнітури маленького розміру і є можливість відтворити його в реальному розмірі.
  2. Обрання типів відкриття шухляд і дверцят.
  3. Огляд розділювачів наповнення шухляду та їх основних комбінацій.
  4. Порівняння різноманітних варіантів для зберігання.
  5. Наочне визначення всіх помилок проектування кухні.
  6. Демонстрація практичних ергономічних рішень, які дають комфорт при використанні гарнітуром.

   Також є досвід експертів з питань зонування кухні , розташування кухонної шафи в межах частоти використання, виміряти за допомогою ергонометра максимально допустимої висоти робочої поверхні для вашого віку та відчути комфорт від використання фурнітурою Blum у повсякденному використанні.  

Якщо ви хочете потрапити на тест-драйв кухні, то маєте бути з собою проєкт майбутньої кухні, саме з нашого спеціаліста компанії Blum допоможе вам створити її в реальному розмірі. 

Потрібен проєкт майбутньої кухні? Бажаєте записатись на тест-драйв кухні? Зателефонуйте 067 972 2507 і наш менеджер детально вас проконсультує.

Відео про те, як відбувається тест-драйв кухні. Тестуємо разом з нашими клієнтами