Як підготуватися до замовлення кухні?

Як підготуватися до замовлення кухні?

Не всі клієнти звертаються до меблярів з готовими дизайн-проєктами, де залишається лише перевірити запропоновані дизайнером інтер'єру рішення та втілити їх в життя. В більшості випадків саме компанія - виробник меблів на замовлення розробляє проєкт для замовника. Отже, що потрібно знати замовнику, щоб процес співпраці з підрядником був легким та продуктивним?

Ми підготували короткий чек-лист, або список питань, які бажано пропрацювати перед тим, як звертатися до меблевої компанії.

9. Освітлення: чи потрібна підсвітка робочої поверхні, внутрішнього простору тумб і чи не заважатимуть елементи існуючого освітлення відкриванню дверцят меблів.

10. Якщо є вже побутова техніка, то надати список моделей, якщо ні, то продумати які маєте вимоги до неї: вбудований холодильник чи може side-by-side, індукційна варильна чи газова, витяжка острівна чи вбудована тощо. Питань по техніці багато. Ми допомагаємо її обрати, орієнтуючись на ваші потреби.

11. Тест-драйв: якщо у вас вже є проєкт, то в шоу-румі Blum є інтерактивна кімната, де можна безкоштовно відтворити свої меблі в реальному розмірі.

12. Побажання по конструктиву: з островом/без, до стелі чи ні, з обов’язковим карго, вітриною, додатковою морозильною камерою, винним холодильником тощо.

Не потрібно лякатися: питань, дійсно, не мало! Але якщо ви їх пропрацюєте перед зустріччю з меблярем, буде значно легше зрозуміти ваші побажання і очікування та втілити їх в життя. Чим змістовніше і конструктивніше побудований діалог клієнт-підрядник, тим комфортніше працювати обом сторонам.

Звісно, якщо у вас виникають питання, потрібна додаткова консультація - ми вам допоможемо не розгубитися в розмаїтті матеріалів, механізмів та моделей техніки.

І ще остання порада на сьогодні: обговоріть усі свої побажання або пропрацюйте цей чек-лист з людиною, яка теж буде користуватися меблями (чоловіком, дружиною, батьками…). Щоб потім рожева кухня не стала для когось сюрпризом)

Легких ремонтів!