HPL Fundermax: його властивості та використання для стільниць

HPL Fundermax: його властивості та використання для стільниць

НРL Fundermax (ламінат високого тиску) входить до переліку матеріалів-лідерів, які використовують для виготовлення стільниць у всьому світі. За десятиліття використання в різних країнах цей матеріал повністю довів, що є оптимальним сектором свого застосування в офісах, HoReCa, для створення вуличних меблів та для домашнього вжитку. 

Компанія MEBLENS використовує HPL Fundermax для кухонних столиків та фартухів, оскільки цей матеріал чудово зарекомендував себе з точки зору своїх характеристик. Розглянемо детальніше властивості HPL Fundermax на прикладі застосування в кухні чи у ванній кімнаті:

Вологостійкість

   Оскільки кухня чи ванна кімната – місце постійного контакту поверхні з водою, стільниці мають обов’язково бути вологостійкими. HPL – матеріал, який не має пористої структури, а тому він не поглинає вологу і не розбухає. Таким чином, стільниця слугуватиме довше.

Легке очищення

   Особливо важливою характеристикою є вибір стільниці для кухні. Поверхня стільниць Fundermax легко очищається за допомогою звичайного мильного розчину, навіть від засохлих плям жиру, чаю або кави.

Термостійкість

   Стільниця для кухні від Fundermax витримує високі температури. Це означає, що гаряча каструля не пошкодить поверхню, навіть якщо залишити її на певний проміжок часу.

Стійкість до механічних пошкоджень

   Стільниці Funmax виготовлені з високоміцного матеріалу HPL, що гарантує їм високу стійкість до пошкодженнь : ударів та подряпин від предметів побуту чи посуду.

Гіпоалергенність та гігієнічність

   Стільниці Fundermax виготовляються на високотехнологічному обладнанні без застосування шкідливих для здоров'я матеріалів. Також будь-яке покриття панелей не боїться кислот, лугів, хлоровмісних рідин та органічних розчинників. Тому чистоту на панелях Fundermax можна підтримувати такими побутовими та професійними засобами, як Містер Мускул, Сіліт, Доместос, етиловий, ізопропіловий та інші спирти, ацетон, бутилацетат і т.д. При цьому поверхня не пошкоджується навіть при багаторазовому використанні, зберігає матовість або блиск. Завдяки всім цим якостям, матеріал можна використовувати не лише в побутових приміщеннях, але й в медичних закладах.

У портфоліо наших робіт ви знайдете багато фото, де ми використали HPL Fundermax, наприклад: пенал в кабінеті  , фартух і стільниця під дерево на кухні , консольний стіл у спальні, стінові панелі у вітальні. Матеріал дозволяє використовувати його, навіть, у складних, нестандартних випадках .